• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi i "gaučosi": Novinari, dosta je! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Fudbaleri argentinske reprezentacije odlučili su da ubuduće bojkotuju medije. Iznervirala ih je informacija koja se pojavila o Ezekijelu Laveciju.

Lionel Mesi ispred, ostali reprezentativci Argentine iza njega. Složni.

Nakon što su ubedljivo pobedili Kolumbiju 3:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, Mesi i saigrači su došli na konferenciju za novinare. Ali, ne da bi odgovarali na pitanja predstavnika medija, već da bi oni njima nešto poručili.

A poruka je: BOJKOT!

Odlučili su da ubuduće neće davati izjave za medije, jer ih je iznervirala informacija o tome da je njihov saigrač, Ezekijel Laveci, navodno, pušio marihuanu u trening kampu, kao i česte kritike zbog igara i forme tima.

"Odlučili smo da stupimo u bojkot, bojkot vas novinara. Vi znate zašto. Bilo je mnogo optužbi na naš račun, nepoštovanja, i lažnih tvrdnji o našem drugu 'Poćou' (Laveciju). Nikada do sada ništa nismo rekli na to, ali sada je dosta. Svesni smo da je većina vas korektna i da, naravno da zaslužujemo kritiku kad igramo loše, kada nema rezultata. Ali, počeli ste da zadirete u naše privatne stvari, živote. I to se ne dešava prvi put. Ako sada tome ne stanemo na put, nećemo nikad!", obratio se Mesi.

Mesi je saopštio i da će Laveci tužiti sudu radio reportera koji ga je optužio da je pušio marihuanu.

Mesi
Izvor: YouTube

Mediji i navijači kritikovali su Argentinu posle poraza od 0:3 protiv Brazila prošlog petka. Pobedom protiv Kolumbije, Argentina se vratila u konkurenciju za plasman na Mundijal, a golove u toj utakmici postigli su Lionel Mesi, Lukas Prato i Anhel di Marija.

U južnoameričkim kvalifikacijama prve četiri ekipe plasiraće se na Svetsko prvenstvo, dok će petoplasirani tim igrati interkontinentalni baraž.

Posle 12 utakmica Argentina je peta na tabeli sa 19 bodova. Brazil je prvi sa 27 bodova, Urugvaj ima tri manje, a Ekvador i Čile sakupili su po 20 bodova. Kolumbija je šesta sa 18 bodova, Paragvaj ima 15, a Peru bod manje. Bolivija je pretposlednja sa sedam bodova, a poslednja je Venecuela sa pet.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC