• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinju dva meča suspenzije, Pol traži šest!

Autor mondo.rs

Engleske sudije i portugalski trener sada su već na ivici otvorenog "rata"!

Nije prošlo ni 120 minuta od isteka prethodne suspenzije, a Žoze Murinjo suočen je sa novim odsustvom sa klupe Mančester junajteda!

Trofejni trener isključen je u nedelju popodne sa utakmice protiv Vest Hema (1:1), zbog burne reakcije na žuti karton koji je sudija Džon Mos dodelio Polu Pogbi zbog simuliranja.


On je 29. oktobra, takođe na Old Trafordu, isključen kada je uložio protest na drugi žuti i automatski crveni karton Andera Erere u duelu sa Barnlijem (0:0). Zbog toga nije mogao da boravi u restriktivnom prostoru na gostovanju Svonsiju, na klupu se vratio u derbiju protiv Arsenala i osam dana kasnije ponovo izvukao "deblji kraj" u, čini se, neprestanoj borbi sa engleskim arbitrima.

Murinju, prema propozicijama, preti suspenzija na dve utakmice, ali bivši sudija Grejem Pol smatra da bi u slučaju Portugalca trebalo postupiti oštrije i odstraniti ga sa klupe na narednih šest mečeva!

"Navijači Junajteda možda će reći da sudije tretiraju njihovog menadžera strože nego druge, ali mislim da su njegovi ispadi predugo bili ignorisani ili tolerisani. Sudijama je dosta njegovog nepoštovanja. Svi su mogli da vide kako je izgubio nerve i šutnuo flašicu sa vodom kod aut-linije. Mos je bio potpuno u pravu kada ga je isključio", napisao je Pol u komentaru za list "Dejli Mejl".

"Crveni đavoli" u sredu ponovo dočekuju Vest Hem, sada u okviru Liga kupa, a u narednom kolu Premijer lige gostuju Evertonu. Ostaje da se vidi hoće li Murinjo biti na klupi kada Junajted 11. decembra bude igrao derbi protiv Totenhema.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC