• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentativci kažu da ima vremena!

Daleko je početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, teše se reprezentativci Srbije i najavljuju "ispravljanje grešaka". Zvuči poznato?

 Reprezentativci kažu da ima vremena! Izvor: MONDO

Selektor Srbije Miroslav Đukić najavljivao je igru na pobedu, a posle glatkog poraza od Andreja Ševčenka i drugova (koji se takođe nisu plasirali na Evropsko prvenstvo) izjavio je da "ne može da bude zadovoljan".

"Moramo ipak da idemo dalje i pokušamo da ispravimo neke stvari. U prvih 30 minuta delovali smo solidno, želeo sam da tako odigramo čitavu utakmicu. Dogodilo se da se sistem raspao posle primljenog prvog gola i već tada smo izgubili. To je nedopustivo", rekao je selektor srpskim novinarima u Kijevu.

Đukić ne smatra da su pojedinci na terenu delovali previše opušteno.

"Izašli su sa željom da se pokažu u pravom svetlu. Ne želim ni da pomislim da nije tako. Nedostajalo je ipak više agresivnosti, a rezultat toga su kontranapadi Ukrajinaca".

Na pitanje da li su ovo najbolji fudbaleri koje Srbija ima, Đukić je kratko odgovorio: "Uvek igraju najbolji".

Reprezentativci nisu bili previše zabrinuti zbog poraza od 2:0, uostalom, mnogima su ovakve igre i rezultati već prešli u naviku.

"Duže vremena imam zdravstvenih problema, ali to nije opravdanje za moj slab učinak. Pred nama je dovoljan broj utakmica da popravimo utisak i formu", rekao je za "Sport" kapiten Dejan Stanković.

Golman Vladimir Stojković izjavio je da je "bolje gubiti sada nego kada počnu kvalifikacije" i da su "Ukrajinci samo imali više sreće", pošto su "iz dva šuta postigli dva gola"!?

Danko Lazović, jedan od agilnijih u prvom poluvremenu, posle čega je ustupio mesto Milanu Jovanoviću, takođe nije napustio Ukrajinu sa negativnim impresijama.

"Da budem iskren, nisam gledao drugo poluvreme. U prvom delu nije bilo tako loše", rekao je napadač PSV Ajndhovena i konstatovao da "imamo dovoljno vremena".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC