• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Širokog Brijega u Željezničar!

Autor mondo.ba

Tim sa "Grbavice" angažovao novo pojačanje.

Dosadašnji fudbaler Širokog Brijega, Ivan Crnov, potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa Željezničarom, prenosi klupski sajt sarajevskih plavih.

Crnov je u dresu Zrinjskog odigrao 74 utakmice, postigao je 21 pogodak te dodao 15 asistencija. Za Široki Brijeg je nastupao 50 puta, a postigao je četiri gola. U ovoj sezoni Ivan je odigrao 16 utakmica.

Ivan Crnov rođen je 1. februara 1990. godine u Gornjem Vakufu. Seniorsku karijeru je počeo u Kroaciji iz Sesveta, a potom je igrao za Goricu. U januaru 2013. godine stiže u mostarski Zrinjski, te nakon odličnih igara prelazi u redove Šerifa iz Tiraspolja. U Moldaviji se Ivan kratko zadržao, te se vratio u BiH, u redove Širokog Brijega.

Glavni skaut FK Željezničar, Aldin Čenan, ističe da je dogovor sa Ivanom vrlo brzo i korektno postignut.

"Zahvaljujem se Ivanu na korektnom i veoma brzom dogovoru. Iako je imao ponudu iz Slovenije on se odlučio za Želju i sigurno nije pogriješio. Željezničar je počeo raditi na timu za budućnost, želimo imati 20 podjednakih fudbalera u rosteru. U Crnovu vidimo ljudske kvalitete koje posjeduje, a njegove fudbalske si svima poznate", rekao je Čenan.

Ivan Crnov ne krije zadovoljstvo nakon potpisa ugovora, te jedva čeka da se pridruži ekipi.

"Sretan sam zbog dolaska u Želju. Dobio sam ponudu i vrlo brzo sam prihvatio jer se zna kakav je Željezničar klub. Zahvaljujem se ljudima u Klubu, a ja ću učiniti sve da se vratim u najbolju formu i da se nametnem šefu stručnog štaba", kazao je Crnov.

Crnov je treća akvizicija Željezničara ove zime. Prije njega na "Grbavicu" su stigli golman Azur Bobić, te Goran Zakarić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC