• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skaj Sport: Evra ide u Marsej

Autor mondo.ba

Italijanski mediji objavili su da iskusni defanzivac Juventusa Patris Evra definitivno napušta "Staru damu" i odlazi u Olimpik iz Marseja. Sutra medicinski pregledi i potpis ugovora.

Lijevi bek Juventusa Patris Evra dogovorio je sve detalje ugovora sa Olimpikom iz Marseja, prenosi Skaj Sport Italija.

Italijanski mediji navode da su pregovori završeni i da bi Evra trebalo da se vrati u Francusku. Navodno, spreman je ugovor na 18 mjeseci, a ostalo je da se strane dogovore oko eventualnih bonusa. Medicinski pregledi i potpisivanje ugovora zakazani su za sutra.

Evra se tokom zimskog prelaznog roka dovodio u vezu sa Valensijom, Kristal Palasom, Lionom te Mančester junajtedom, ali će se 35-godišnji defanzivac ipak vratiti u Ligu 1, gdje će sarađivati sa nekadašnjim trenerom Rome Rudijem Garsijom u Marseju.

Juventus već neko vrijeme traga za igračem koji će biti zamjena za Evru, a brojni mediji navode da bi to mogao biti bh. reprezentativac Sead Kolašinac.

Šampion Italije ipak će imati finansijsku korist od transfera Evre, s obzirom da mu ugovor sa "bjankonerima" ističe tek u junu, pa će Francuzi morati da plate određeno obeštećenje.

Evra je tokom karijere 81 put oblačio dres Francuske, a od nakon punih 11 godina vratiće se u domovinu, gdje je do januara 2006. godine nosio dres Monaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC