• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jirgen Klop: Mogu samo da se izvinim

Autor mondo.rs

Menadžer Liverpula nije krio ljutnju nakon još jednog, trećeg uzastopnog poraza svog tima.



Liverpulu je ponestalo ideja i samopouzdanja. Ekipa Jirgena Klopa ušla je u veoma lošu formu i u 2017. ne može da dođe na svoj nivo.

Subotnja eliminacija iz FA Kupa, porazom od Vulverhemptona na Enfildu, definitivno je uključila sve alarme u svlačionici kultnog stadiona. Zaključno sa današnjim porazom, Klopov tim ostvario je samo jednu pobedu u poslednjih osam mečeva.

"Razočarani smo, frustrirani i ljuti. Sve što mogu da kažem je 'izvinite'", prvo je što je izustio Nemac.

"Bili smo veoma loši. Počeli smo loše i nismo postajali bolji. Svi su to videli. Nema mnogo dobrih stvari koje bismo mogli da kažemo za ovaj meč. Teško je objasniti...", dodao je.

Vulvsi su do poluvremena vodili 2:0, a "Redsi" su tek u 86. minutu uspeli da zatresu mrežu, udarcem Divoka Origija. Međutim, to je bilo nedovoljno za nešto više.

Klop je na teren izveo startnu postavu Karijus - Randal, Gomez, Klavan, Moreno - Eđarija, Lukas Leiva, Vajnaldum - Vudburn, Origi, Firmino. Kasnije su zaigrali Kutinjo, Staridž i Džan, ali taj potez nije "upalio", ni razmrdao tim.

"U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali realno - nije moglo da bude gore. Nemam mnogo toga da dodam. Lično sam odgovoran sa postavu i nije mi dozvoljeno da kritikujem bilo kog igrača. Naravno da ih u ovakvim situacijama bolje vidite i da mnogo naučite o njima, ali moja je odgovornost", dodao je Klop.

Na pitanje koliko je proteklih nedelju dana nanelo štete njegovoj ekipi, s obzirom na "vezane" poraze od Svonsija (2:3), Sautemptona (0:1) i Vulverhemtpona, menadžer Liverpula kaže:

"Videćemo. Ne mogu da kažem da se ništa nije dogodilo jer je istina potpuno suprotna. Ali, nije dozvoljeno da ovoliko trpimo. Danas smo svojim nastupom sami sebe koštali poraza, ali ne bi trebalo ni zaboraviti da su oni odigrali zaista dobro. Imali su dobar plan, ali smo mi morali bolje. Ovo je fer rezultat".

Upitan kako se oseća, odgovorio je u svom stilu - iskreno.

"Ljut sam, ali to nije dovoljno. Moramo da se oporavimo i da uzvratimo sa 100 odsto mogućnosti".

Sledeći meč Liverpul će igrati u utorak protiv Čelsija (21.00), ubedljivog lidera Premijer lige.

"Ovo nam ne olakšava pripremu te utakmice, ali taj meč još nije odlučen. Na nama je da se spremimo, a ako budemo odigrali bolje - imaćemo šansu. Ako ne bude tako, nećemo je imati. Ipak, prerano je govoriti o tome. Sada moramo da pričamo o ovom meču, ali sa ekipom, u svlačionici, a ne javno".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC