• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan sa novajlijom stigao u zoru na Kipar

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana rano jutros doputovali u Limasol, gde će sprovesti završni deo priprema pred drugi deo sezone. U avionu 27 igrača, kojima će se priključiti još Miletić i Jevtović. Četvrti golman Đorđe Lazović.

 FK Partizan pripreme Kipar Izvor: MONDO/V. Sukdolak

Izvor: MONDO/V. Sukdolak

  (Od izveštača MONDA sa Kipra)

Prošle zime Nikozija, ove Limasol…

Posle nedelju dana rada u Sloveniji i dva slobodna dana u Beogradu, fudbaleri Partizana danas počinju završnu fazu priprema za drugi deo sezone.

Crno-beli će naredne dve sedmice, do 12. februara, trenirati na Kipru, u Limasolu, gde će na raspolaganju imati dva terena. Prvi na pet minuta hoda od hotela, a drugi na isto toliko, ali vožnje.

Kasnim večernjim letom redovne linije Air Serbia "parni valjak" je posle nešto više od dva sata stigao u Larnaku, a zatim se jednočasovnom vožnjom autobusom prebacio do hotela "Royal Apolonia" u Limasolu.

Neprijatno iznenađenje. Primetno je bilo da su skoro svima torbe otvarane i da je aerodromsko osblje, nismo sigurni da li u Beogradu ili Larnaki, preturalo po prtljagu. Pored kozmetike, parfema, cigareta, neki su čak ostali i bez garderobe, konkretno farmerki.

Pored ekspedicije Partizana u avionu je bila i ekipa Rada - zanimljivo, prvi rival crno-belih na početku prolećnog dela sezone (18. februara na Banjici). "Građevinari" su sa aerodroma produžili u drugom pravcu, za dugogodišnju bazu u Aja Napi.

Tek oko pet sati ujutru po lokalnom vremenu ("plus jedan" u odnosu na srednjeevropsko vreme) fudbaleri Partizana su se smestili u hotelske sobe. Iz tog razloga je trener Marko Nikolić prvi trening na Kipru zakazao za ponedeljak u 17 časova.

Stručni štab će na raspolaganju imati 27 igrača (23 i četiri golmana), ali će im se za nekoliko dana iz SAD priključiti još Marko Jevtović i Nemanja Miletić, koji su imali obaveze sa selekcijom Superlige Srbije.

Novo ime je golman Đorđe Lazović, nekadašnji čuvar mreže Spartaka, Vojvodine, OFK Beograda i Javora. Dvadesetčetvorogodišnji Lazović već nekoliko nedelja trenira u "Zemunelu", ali nije bio sa Partizanom u Sloveniji.

Golmani: Kljajić, Stevanović, Jovičić I Lazović;

Odbrana: Bogosavac, Vulićević, Radin, Ostojić, Milenković, Ćirković, Mohamed Munir, Bošnjak;

Vezi red: Everton, Jevtović, Ilić, Kosović, Marjanović, Damnjanović, Leonardo, Mihajlović, Stevanović, Janković, Đuričković,

Napadači: Tavamba, Đurđević, Jovanović, Đilas, Petrov.

Partizan će 2. februara imati i prvu kontrolnu utakmicu na Kipru. Tačnije, za taj dan predviđen je dupli program, kada će dva tima koja sastavi Nikolić igrati protiv poljske Korone I nemačkog Ofenbah Kikersa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC