• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tijagov flert sa Barselonom

Autor mondo.rs

Brazilac neće igrati za PSŽ u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, ali imao je šta i on da poruči uoči utakmice sa slavnim rivalom.

Tijago Silva se u prošlosti dovodio u vezu sa Barselonom, međutim, od odlaska iz Milana 2012, veran je Pari Sen Žermenu.

Brazilski štoper zbog povrede neće moći da pomogne saigračima u utorak u prvom meču osmine finala Lige šampiona, ali je i pored toga bio zanimljiv španskim medijima.




"Da li sam se nekada pitao kako bi bilo igrati za Barselonu? Lagao bih ako kažem da nisam, ali fudbal je pun mogućnosti i ne žalim ni zbog jedne svoje odluke. Igram u odličnom timu, koji konstantno raste... Ali, da. Jesam razmišljao o tome kako bi bilo igrati sa Mesijem, Suarezom, Nejmarom, Inijestom... jer volim kako oni igraju", priznao je Brazilac i potpalio maštu navijača Barselone da bi možda i mogao da obuče dres njihovog kluba.

Pored povređenog Silve, za domaći tim u utorak (20.45, TV Arena Sporto) neće igrati još Gregož Krihoviak i Tijago Mota, dok će se po poslednjim informacijama na terenu naći "roviti" Havijer Pastore.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC