• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Morao je da rešava Zlatan...

Autor mondo.rs

Blekburn poveo, ali je Mančester junajted preokrenuo rezultat i nastavio da se takmiči u sva četiri takmičenja u kojima učestvuje.

Ono što nisu uspeli Lingard i Marsijal, morali su da rešavaju Pogba i Ibrahimović.

Francuz je poslao duuugu loptu u 75. minutu, preko odbrane Blekburna, trajala je večnost dok se ona "umirila" i dok se Zlatan Ibrahimović namestio, a onda je Šveđanin, koga u međuvremenu nisu uspeli da stignu domaći igrači, lako pogodio za pobedu!

Pre toga smo gledali malo mučenja Junajteda, gubili su od 17. minuta golom Grejema, uspeo je Rašford da izjednači u 27. minutu, ali nikako nije dolazio taj "pobedonosni gol".

Onda je Žoze Murinjo morao da povuče sa klupe svoje najbolje igrače, što verovatno nije planirao u gustom raspored u kom se nalazi njegova ekipa, ali se to na kraju ispostavilo kao pravo rešenje, s tim da se mora reći da velike zasluge za rezultat idu i golmanu Serhiju Romeru koji je u 87. minutu odbranio dve odlične šanse Mahouniju.

BLEKBURN - MANČESTER JUNAJTED 1:2 (1:1)

Švedskom veteranu ovo je 24. gol u 36 utakmica za Mančester junajted, a priliku za prvi trofej u dresu "đavola", ovaj "kolekcionar pehara" imaće narednog vikenda u finalu Liga Kupa protiv Sautemptona.

Za FA Kup će sačekati neko vreme, "tek" su u četvrtfinalu.

Osim Junajteda, dalje su prošli Totenhem, Linkoln, Midlsbro, Milvol i Čelsi, dok Arsenal u ponedeljak igra sa Lutonom. Takođe, Mančester siti mora da igra ponovljeni meč sa Hadersfildom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC