• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS BiH: Primarni regularnost i bezbjednost PL BiH

Sastanak predstavnika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine sa članovima rukovodstva klubova Premijer lige BiH održan je u srijedu u hotelu „Park“ u Vogošći.

”Na sastanku su prezentovane i razmotreni analiza jesenjeg dijela prvenstvene sezone 2016/2017, pripremne aktivnosti za nastavak takmičenja, informacija o inicijativi FS BiH za izmjenama zakonskih propisa na svim nivoima vlasti u cilju olakšanja poslovanja sportskih kolektiva, realizacija važećeg sponzorskog ugovora, pripremne aktivnosti za novi sponzorski ugovor, te finansijske obaveze klubova prema FS BiH”, saopšteno je iz Saveza.

Kako je istaknuto poslije sastanka, ”posebna pažnja posvećena je pitanjima regularnosti i zaštite integriteta takmičenja, kao i sigurnosnom aspektu organizacije utakmica”.

”Upravo zbog toga, predstavnici Saveza su u Vogošći održali i zaseban sastanak sa oficirima za sigurnost premijerligaških klubova, kao i sa predstavnicima policijskih uprava/centara službi bezbjednosti iz mjesta u kojim se organizuju utakmice Premijer lige. Sastanak je organizovan sa ciljem da se uspostavi bolja komunikacija između klubova, kao organizatora javnih okupljanja i policijskih organa, te su analizirane postojeće zakonske legislative u BiH i pravila FS BiH kako bi se unaprijedila organizacija utakmica u nastavku prvenstva”, naglašeno je u saopštenju za javnost FS BiH, koje je prenijela agencija "Anadolija".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC