• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loš Zlatan, loš i Junajted - Bornmut odoleo!

Autor mondo.rs

Zlatan Ibrahimović odigrao jednu od najgorih utakmica u dresu "đavola", promašio nekoliko šansi i penal, ali je čudo i kako nije isključen. Bornmut do boda na "Old Trafordu".

Najbolji strelac Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović nije imao svoj dan, promašio je nekoliko šansi, uključujući i jedanaesterac, uz to je čudo kako nije isključen, a "đavoli" su zabeležili kiks protiv Bornmuta koji se bori za opstanak.

Ostaje tim Žozea Murinja neporažen u Premijer ligi, nisu izgubili oktobra, ali svako malo "prospu" bodove i ostaju na šestom mestu: Mančester junajted - Bornmut 1:1 (1:1).

Čudo je kako u prvih deset minuta nismo videli tri-četiri gola, da bi neočekivani strelac vodećeg gola bio Markos Roho u 23. minutu posle dobre akcije. Gol za Bornmut postigao je Džošua King 40. minutu iz jedanaesterca, nakon neopreznog starta Fila Džonsa, da bi u finišu poluvremena Endrju Surman dobio drugi žuti karton i svoje saigrače ostavio na cedilu.

U svoj toj gužvi, kada je Tajron Mings stao na glavu Zlatanu Ibrahimoviću, a ovaj ga 30 sekundi kasnije "dočekao" na lakat - oni nisu opomenuti (VIDEO).

Bornmut je čitavo drugo poluvreme igrao sa igračem manje, a nakon "uspavljujućeg" početka Junajteda, stvorili su dovoljan broj šansi, imali i jedanaesterac dosuđen nakon igranja rukom Dena Goslinga, ali danas stvarno nije bio dan Zlatana Ibrahimovića pošto mu je loptu "skinuo" Artur Boruc.

Poslednju šansu "đavoli" su imali preko Pola Pogbe u trećem minutu nadoknade, ali je ovaj promašio čitavu loptu sa peterca...

Premijer liga 26. kolo:

Mančester junajted – Bornmut 1:1 (1:1)
/Roho 23 – King 40p/

Lester – Hal (16.00)
Stouk – Midlsbro
Svonsi – Barnli
Votford – Sautempton
VBA – Kristal Palas
Liverpul – Arsenal (18.30)

u nedelju:

Totenhem – Everton (14.30)
Sanderlend – Mančester siti (17.00)

u ponedeljak:

Vest Hem – Čelsi (21.00)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC