• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ide na Čair: Sad bodovi, lep fudbal posle

Autor mondo.rs

"Biće prilike za lep fudbal, po svaku cenu treba doći do rezultata", rekao je trener crno-belih Nikolić, koji nije siguran da će moći adekvatno da zameni povređenog Stevanovića.

 Radnički Partizana najava Izvor: MN PRESS

Do kraja napada na titulu prvaka Srbije, malo gde će crno-beli biti na iskušenjima kao u subotu popodne.

Toga je svestan i trener Marko Nikolić.

On je danas, dan pre gostovanja na vrelom "Čairu", istakao da je njegova ekipa svesna važnosti utakmice sa Radničkim i činjenice da se radi o jednoj od bitnijih borbi u nastavku Superlige.

Dodao je tokom razgovora sa novinarima u Humskoj da je veoma bitno da crno-beli protiv Nišlija osvoje tri boda.

"Ulazimo u završnicu ovog prvog dela prvenstva. Poslednja tri kola su pred nama, posle prve i poslednja pauze koja je sada iza nas. Okupili smo se posle reprezentativne pauze i sada nam sledi teško gostovanje, na kom je jako bitno da osvojimo tri boda. Ove utakmice pred plej-of i posle pauze nose posebnu težinu", rekao je Nikolić.

VOLKOV: MOŽDA JE BEZOBRAZNO, ALI POBEDA

Trener crno-belih je rekao da pored Alena Stevanovića, jedino ne zna da li će Nemanja Mihajlović konkurisati za sutrašnju utakmicu.

Partizan će u subotu od 18.30, uz direktan prenos na Areni sport 1, gostovati Radničkom iz Niša u 28. kolu, a dodatni pritisak mogao bi da bude rezultat iz Ljutice Bogdana gde će lider Crvena zvezda, sat i po ranije, početi meč sa Spartakom iz Subotice.

"Radnički je ekipa koja ima kontinuitet rezultata i jedna je od tri ekipe koja je uspela da uzme bod od nas na našem stadionu. Napominjem da smo mi u seriji od 23 utakmice bez poraza, koja traje osam meseci u svim takmičenja, ali svesni smo da je ovo jedna od presudnih utakmica u borbi za konačan plasman", dodao je Nikolić.

On je dodao da ima maksimalno poverenja u svoje igrače, od kojih očekuje da u utakmicu protiv Radničkog uđe maksimalno motivisano.

"Imam mnogo poverenja u svoje igrače. Očekujem da uđu maksimalno koncentrisano i motivisani. Ono što publika treba da zna je da treba da stane iza igrača i ono što je neobično važno da se iz ove utakmice izađe uspešno. Ne treba očekivati neku lepotu u igri, jer će nam i teren biti protivnik, biće prilike za lep fudbal, ali po svaku cenu treba doći do rezultata", rekao je Nikolić.

Crno-beli su drugi na tabeli Superlige sa 64 boda, šest manje od prvoplasirane Crvene zvezde, dok je Radnički peti sa 43. Ostalo je da bude odigrano još tri kola pre kraja drugog kruga, podele bodova i sastavljanja parova za treći, polovični krug takmičenja.

Ipak, Nikolić je kazao da ne želi punih kola pre kraja Superlige Srbije da se bavi kalkulacijama, jer do kraja prvenstva ima još mnogo da se igra.

"Ima još deset kola do kraja. Ne želim da se bavim kalkulacijama. Ne znam ko može da se bavi matematikom deset kola pre kraja. Ima dosta kvalitetnih ekipa u ovoj našoj ligi. Niti smo mi pobeidili u Nišu, niti je naš rival pobedio bilo koga. Samo se nadam da nema ljudi koji znaju nešto što ja ne znam", rekao je trener Partizana.

Radnički ima četiri pboede i jedan remi u poslednjih pet kola, odnosno od poraza od Mladosti u prvoj utakmici u 2017, dok je Partizan još impresivniji u prolećnom delu i ima pet pobeda i remi u šest kola.

Od povratka Nišlija u Superligu, Partizan je šest puta gostovao na Čairu u prvenstvu i Kupu, jednom bio poražen, jednom zadržan remijem, a četiri puta proslavio pobedu. Jesenas u Humskoj bilo je 1:1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC