• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić prepoznao sebi sličnog...

Autor mondo.rs

Nemanja Vidić jedan je od najboljih defanzivaca u istoriji Mančester junajteda i, više od toga, jedan od najtrofejnijih kapitena slavnog kluba.

Čovek koji je bio kapiten u vreme kada su za "đavole" nastupali Rajan Gigs, Pol Skols, Rio Ferdinand, Vejn Runi, Kristijano Ronaldo i mnogi drugi, upiten je da prokomentariše nastupe 30 miliona funti plaćenog Erika Baija (22).

Stameni štoper Viljareala pojačao je Junajted prošlog leta na insistiranje Žozea Murinja, ali je imao dva velika peha - jesenas povredu dok je nosio dres kluba i zimus povredu dok je nosio dres reprezentacije Obale Slonovače na Afričkom kupu nacija.



U pauzama između oporavaka i vraćanja u formu, pokazivao je zavidan kvalitet i nešto što je Vidića krasilo tokom karijere – neustrašivost.

"Erik je počeo zaista dobro tokom dva-tri meseca. Potom nije imao sreće jer se povredio na Afričkom kupu nacija, ali radi se o agresivnom igraču, koji ima veliki potencijal. Mlad je i voli da igra odbranu, što je jako važno. Ima kvaliteta da ode mnogo dalje od ovoga", rekao je Vidić, koji je potom upitan za to ko bi trebalo da bude partner Baiju u srcu odbrane.

On se ne slaže sa mnogim analitičarima, pa nezvanično i Murinjom, koji smatraju da je Junajtedu potrebno pojačanje svetske klase na poziciji štopera.

"I dalje mislim da bi Baji mogao da formira sjajan duo i sa Filom Džonsom i sa Krisom Smolingom. Smoling ima pravi mentalitet, ima i snagu da obavi zadatak. I on voli da igra odbranu", rekao je naš legendarni fudbaler.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC