• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za ostanak u Dinamu - milionče godišnje!

Autor mondo.rs

Fudbaler zagrebačkog kluba El Arabi Hilal Sudani prihvatio je ono što nije u avgustu

Dinamo srećan - Alžirac El Arabi Hilal Sudani još više.

Na obostrano zadovoljstvo okončani su višemesečni pregovori u Zagrebu, pa je najbolji igrač "modrih" prihvatio novi, trogodišnji ugovor, koji mu garantuje milion evra po sezoni.

"Ovo je jedan od najznačajnijih trenutaka Dinama poslednjih godina, a Sudani je jedan od najboljih stranaca u istoriji našeg kluba. Generator je dobre atmosfere u klubu i zalog za bolje rezultate u Ligi šampiona. I danas za njega primamo brojne ponude, ali on je naš", izjavio je za "index.hr" sportski direktor Dinama Romeo Jozak nakon potpisivanja ugovora.

Sudani je rekao da je imao nekoliko ponuda proteklih meseci, od kojih najizdašniju iz Kine, ali da je presudilo to što je veoma zadovoljan životom u Zagrebu.

"Možda sam predugo razmišljao, ali nakon razgovora s porodicom koja jako voli Zagreb, odlučio sam da ostanem. Imao sam bolju ponudu iz Kine, ali novac nije zamena za sreću. Saigrači me cene, ekipa ima potencijal, a ima i mlade igrača koji mi daju snagu i želju da radim s njima i dajem Dinamu još više. Siguran sam da ćemo slaviti titulu, neizvesno prvenstvo samo je dodatan motiv. Odlučio sam da sada rešim pitanje ugovora kako bih potpuno koncentriran ušao u završnicu šampionata", izjavio je Sudani nakon što je parafirao novi ugovor.

Dinamo na tabeli hrvatske Prve lige zauzima drugo mesto sa 61 bodom, četiri manje od vodeće Rijeke, a Sudani je drugi strelac šampionata sa 11 golova. Jedino više pogodaka ove sezone, ukupno 12, upisao je Muzafer Ejupi, Makedonac iz redova Osijeka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC