• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Romario: Nejmar je bolji od Mesija i Ronalda

Autor Anadolija

"S onim što prikazuje u Barseloni i Brazilu samo je pitanje vremena kada će zvanično biti proglašen za najboljeg na svijetu", kaže Romario

Nekada sjajni brazilski napadač Romario smatra da je njegov zemljak Nejmar trenutno najbolji fudbaler na svijetu, bolji i od Lionela Mesija i Kristiajna Ronalda.

Nejmar igra glavnu ulogu u reprezentaciji Brazila, koju u južnoameričkim kvalifikacijama predvodi sa šest golova. Brazilci su zahvaljujući sjajnim igrama postali prva reprezentacija koja je osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

"Danas, Nejmar je naša najveća zvijezda. On je najbolji igrač na svijetu u ovom trenutku, uz dušno poštovanje prema Mesiju i Ronaldu. S onim što prikazuje u Barseloni i Brazilu samo je pitanje vremena kada će zvanično biti proglašen za najboljeg na svijetu. Svi mi Brazilci imamo veliko povjerenje u Nejmara, on je taj koji nam može donijeti titulu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji", kazao je Romario.

Nejmar trenutno sa svojom Barselonom u španskoj La Ligi vodi borbu za naslov šampiona sa Real Madridom. Barsa večeras sa početkom u 20:45 sati u 31. kolu gostuje Malagi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC