• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan se oseća kao Bendžamin Baton

Autor mondo.rs

Iskusni švedski napadač se uporedio sa glavnim likom sjajnog filma Dejvida Finčera iz 2008. godine "Neobični slučaj Bendžamina Batona".

Koja je tajna fudbalske dugovečnosti Zlatana Ibrahimovića?

Teško pitanje na koje ne postoji potpuno tačan odgovor, ali je sasvim jasno da je švedski napadač koji će u oktobru proslaviti 36. rođendan - jedan od najboljih veterana. I u poznim godinama igra na vrhunskom nivou i daleko je najbolji igrač Mančester junajteda ove sezone.

Da njega nema, i njegovih 28 golova, ko zna gde bi "đavoli" bili.

Junajted je bio u maloj krizi kada je on propustio tri meča zbog suspenzije, ali se vratio golovima protiv Evertona, kada je doneo bod u nadoknadi vremena, o.dnosno protiv Sanderlenda, koji je danas fantastičnim potezom "načeo" pred totalnu katastrofu (3:0).

Nakon utakmice imao je i zanimljivo poređenje...

"Osećam se kao Bendžamin Baton. Rođen sam kao star, a umreću kao mlad", poručio je Zlatan Ibrahimović koji se ovom prilikom uporedio sa glavnim likom filma "Neobični slučaj Bendžamina Batona", ostvarenje Dejvida Finčera iz 2008. godine u kom Batona, koji ima retki poremećaj "starenja unazad", tumači Bred Pit.

"Što si stari i što si iskusniji - postaješ sve inteligentniji za fudbal i ne trošiš energiju na stvari koje ti nisu neophodne", naveo je Zlatan jednu od svojih tajni za dugovečnost.


Njegov menadžer Žoze Murinjo, na čije je insistiranje i doveden u Mančester, nakon meča je pohvalio dobar rezultat svog tima i naglasio da su igrači kao što je Zlatan Ibrahimović potrebni svakom timu jer imaju moć da "slome protivnika".


Trofejni fudbaler, koji je domaće titule sa timom u kom igra osvajao svaki put osim kada bi igrao u istoj ligi u kojoj je trener drugog tima i Antonio Konte, ove sezone u Premijer ligi dao je 17 golova.

Osim toga, pet puta je bio strelac u Ligi Evrope, četiri puta u Liga kupu i po jednom u FA Kupu i Komjuniti šildu. Ima i deset asistencija u svim takmičenjima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC