• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je "četnički sin" spasao Luku Modrića (VIDEO)

Autor mondo.rs

Miroljub Petrović poznat i kao "Ideš pod mač, bato" otkrio malo poznati detalj iz života i karijere jednog od najboljih hrvatskih fudbalera Luke Modrića.

Kontroverzni doktor filozofije, osnivač i direktor Instituta za prirodnu medicinu, Miroljub Petrović otkrio je detalj iz karijere fudbalera Real Madrida Luke Modrića, koji je igrač španskog kluba od 2012. godine.

"Doktor Milisav Nikolić, moj dobar prijatelj, lečio je Luku Modrića. On danas živi i radi u Švajcarskoj, jer su ga isterali iz Srbije, jer je četnički sin, pa je morao da ode iz zemlje. On je najbolji svetski otroped, može da izleči ukrštene ligamente bez operacije", počeo je Petrović priču i nastavio:

"Pre jedno tri, četiri godine zvali su ga menadžeri, kažu, povredio se Luka Modrić. Kažu, puk'o mu pršljen. Poslali su mu i snimak magnetne rezonancije. Pogledao je i kaže, ma kakav pršljen, njemu ne treba operacija. Seo je na avion i otišao u Madrid. Sreo se sa Lukom i Milisav mu je odmah rekao: 'Bato, pa ti moraš da operišeš nos, a ne kičmu'. Ti dišeš na usta, kako možeš da igraš fudbal, a dišeš na usta".

Prepričao je i da je Modrić na treningu dobio udarac u rebra i da je jaukao od bolova kada bi ga neko dodirnuo u mesto udarca, "kao da ga drmaš u struju".

"Ovi blejači (iz Reala) hteli da mu operišu pršljen, zamisli! Napravili bi od njega invalida. Sat vremena je trajala terapija, bam-bam-bam, Luka se drao kao jarac. Pitao ga je l' ga boli, Luka kaže ništa. Te sezone, kad ga je Milisav 'peglao' bio je februar ili mart, Luka je eksplodirao, potpisao je ugovor na 4 godine zahvaljujući Milisavu".

Petrović je rekao da je Milisav Nikolić izlečio "preko noći" i srpskog fudbalera Nemanju Gudelja, koji je bio ukočen, a i da će košarkaš Crvene zvezde mts Stefan Jović "morati da dođe kod njega da ga moli da mu ozbezbedim termin kod Milisava".

Miroljub Petrović o Luki Modriću
Izvor: YouTube



Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Perun

Njega i Deretica spojiti zajedno... Kakav bi to cirkus bio.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC