• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Malkočevićeve nade za Evropsko prvenstvo

Autor Anadolija

Kadetska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pripreme za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj počeće 26. aprila

  Kadetska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pripreme za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj počeće 26. aprila, saopšteno je iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

Selektor Sakib Malkočević objavio je danas spisak na kojem se nalazi 18 igrača iz elitne runde, kao i pet koji su učestvovali u prvom kvalifikacionom krugu, na koje računa na pripremama, dok će 18 putnika za Hrvatsku odrediti pred polazak na šampionat, koji će se održati od 3. do 19. maja.

Na spisku su: Jasmin Kršić (Željezničar), Matej Perković (Široki Brijeg), Adnan Kanurić (Red Bull Salzburg, Austrija) – golmani; Dobrica Tegeltija (Vojvodina, Srbija), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Armin Imamović (Sarajevo), Enio Zilić (Željezničar), Emir Sejdović (Frankfurt, Njemačka), Rijad Sadiku (Sarajevo), Nemanja Vještica (Partizan, Srbija), Denis Kahrimanović (Ried, Austrija) – odbrana; Eldin Omerović (Sloboda), Dino Samuel Kurbegović (Mainz, Njemačka), Đani Salčin (Sarajevo), Domagoj Marušić (Široki Brijeg), Stefan Santrač (Crvena Zvezda, Srbija), Mateo Božić (Zrinjski), Milan Savić (Crvena Zvezda, Srbija), Marko Brkić (Crvena Zvezda, Srbija), Abdulah Džafo (St. Polten, Austrija) – vezni red; Elvis Mehanović (Genk, Belgija), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Ahmed Hasanović (Željezničar) - napad.

Reprezentativci će se okupiti u srijedu, 26. aprila, u Trening centru Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH u Zenici, gdje će se pripremati do 1. maja kada je planiran polazak za Hrvatsku.

Prvi meč na Evropskom prvenstvu izabranici Sakiba Malkočevića će odigrati protiv Njemačke, 4. maja u 12 sati. Tri dana poslije u 16.30 sati bh. kadeti će se sastati sa Republikom Irskom, dok je meč sa Srbijom na programu 10. maja u 12. Sve utakmice grupe ”C” bit će odigrane u Kostreni pokraj Rijeke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC