• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Debi Sampaolija: Argentina Brazil 1:0, pred 95.000

Autor mondo.rs

Spektakl u Melburnu rešio je fudbaler Sevilje, Gabrijel Merkado. "Devetku" Brazila Gabrijela Žezusa povredio klupski saigrač.

Za početak - uvek slatka pobeda!

Novi selektor Argentine Horhe Sampaoli seo je na klupu reprezentacije svoje zemlje i u prvoj utakmici je vodio do trijumfa nad Brazilom, 1:0 (1:0).

Golom Gabrijela Merkada, defanzivca kojeg do skoro trenirao u Sevilji, Sampaolijevi izabranici savladali su velikog rivala na punom stadionu u Melburnu. Utakmici je prisustvalo 95.000 gledalaca!

Na svom debiju, temperamentni stručnjak izveo je na teren izuzetno jak sastav, sa Lionelom Mesijem kao kapitenom, a momenat odluke bio je udarac spremnog Merkada u 96. minutu.

Pogledajte:

...
Izvor: YouTube



Brazil je takođe imao šanse, pogotovo "čudo" Mančester sitija, Gabrijel Žezus. Njegova povreda u finišu, "zarađena" posle duela sa saigračem iz Mančester sitija Nikolasom Otamendijem, najviše je i zabrinula Brazilce i "građane", jer je iznet sa terena na nosilima.

Prema prvim snimcima, utisak je da je Žezusu stradala jagodična kost.

Dok je Argentina nastupila sa svojim liderom, Lionelom Mesijem, Brazil je odigrao meč bez Nejmara, kome je selektor Tite dao odmor od naporne sezone u Barseloni.

Ekipe su nastupile u ovim sastavima:

BRAZIL: Veverton - Felipe Luis, Tijago Silva, Fagner, Žil, Vilijan, Renato Avgusto, Fernandinjo, Paulinjo, Filipe Kutinjo, Gabrijel Žezus. Igrali su i Daglas Kosta, Rafinja, Žulijano i Tajson.

ARGENTINA: Romero - Maidana, Merkado, Otamendi, Gomez, Bilja, Di Marija, Banega, Mesi, Dibala, Iguain. Igrali su i Koreja, Taljafiko, Rodrigez, Mamana, Lanzini, Akunja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC