• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Triling stranaca stiže, Boaći se još čeka

Autor mondo.rs

Povećava se broj fudbalera crveno-belih na Zlatiboru.

 FK Crvena zvezda pripreme na Zlatiboru 2017 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se na Zlatiboru za sezonu 2017/18. i prvu utakmicu koja ih čeka već 29. juna u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Saigračima će se u utorak pridružiti trojica stranaca - Mičel Donald, Damijen Le Talek i Abraham Frimpong, koji su doputovali u Srbiju posle odmora i na poznatoj planini očekuju se u popodnevnim satima. Gelor Kanga ima nešto duži odmor zbog reprezentativnih obaveza, dok je Džon Ruiz u potrazi za novim klubom, a neizvesno je šta će biti sa Ričmondom Boaćijem.

Sjajni napadač iz Gane automatski je postao slobodan igrač pošto je italijanska Latina bankrotirala, tako da bez obzira na ugovor o pozajmici koja je predviđena na još godinu dana moći će da promeni klub ukoliko dobije bolju ponudu... A, moskovska Lokomotiva je ozbiljno zagrizla.

Trebalo bi očekivati da se najbolji strelac Crvene zvezde prošle sezone, iako je odigrao samo polusezonu, ipak, uskoro pojavi na Zlatiboru, a da li će i ostati uz ekipu naredne sezone, videćemo...

Crveno-beli se u Beograd vraćaju 24. juna. Ime protivnika na startu kvalifikacija za Ligu Evrope saznaće u ponedeljak, 19. juna.

Podsetimo, vicešampion Srbije u novu sezonu ulazi sa novim trenerom - Vladanom Milojevićem, a igrački kadar do sada je osvežen dolascima Marka Gobeljića iz Napretka i Filipa Stojkovića iz Minhena 1860.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC