• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srnić: Cilj je Liga Evrope

Autor mondo.rs

Crveno-beli svesni da imaju malo vremena da se pripreme za novu sezonu.

 Srnić: Cilj je Liga Evrope Izvor: MN PRESS

Kalendar UEFA takmičenja i nizak klupski koeficijent uslovili su da Crvena zvezda već na početku priprema 9. juna bude u "cajtnotu", s obzirom na to da je prva utakmica u kvalifikacijama za Ligu Evrope na programu već 29. juna.

Novi trener Vladan Milojević u hodu se upoznaje sa ekipom, koja je od utorka jača za Le Taleka, Donalda i Frimponga, dok je Kanga još na odmoru, a Boaćijev ostanak u klubu neizvestan.

Na Zlatiboru se paralelno radi na sticanju fizičke spreme i pravljenju igre, što je nekada bilo nezamislivo. Ali, šta se mora, nije teško.

"Imali smo desetak dana pauze, ali to je sport, to je fudbal. Pripremamo se za novu sezonu, dočekalo nas je lepo vreme i mislim da ovde imamo sve uslove za napredak", rekao je Slavoljub Srnić za TV Čajetina.

On je izrazio uverenje da će saradnja sa Vladanom Milojevićem biti uspešna i plodonosna, kao kada su bili zajedno u Čukaričkom.

"Cilj je da uđemo u Ligu Evrope, a da li ćemo uspeti - videćemo. Te prve utakmice su nam trenutno najvažnije. Nemamo mnogo vremena, ali mislim da ćemo uspeti da se spremimo", dodao je Srnić.

Vladan Milojević i Slavoljub Srnić, pripreme FK Crvena zvezda na Zlatiboru
Izvor: Youtube/TV Čajetina

DVA RIVALA NA ZLATIBORU

Zvezda će u okviru priprema na Zlatiboru odigrati dve prijateljske utakmice. Prvi protivnik u subotu, 17. juna, biće reprezentacija Užica i taj meč zakazan je za 18 časova, dok će u petak, 23. juna, u isto vreme, crveno-beli odmeriti snage sa ekipom Rudara iz Pljevalja.

Sličnu izjavu dao je i šef stručnog štaba.

"Za kratko vreme treba da se pripremimo što bolje, evropske utakmice nas brzo očekuju. Gledamo da podignemo fizičku pripremu, iako igrači nisu mnogo izgubili. Upoznajemo se sa načinom igre i sistemom koji ćemo forsirati. Momci su motivisani i željni rada, njihovim odnosom i ponašanjem sam potpuno zadovoljan".

Milojević nije želeo konkretno da priča o prelaznom roku, ni da "licitira" imenima potencijalnih pojačanja.

"Do 31. avgusta će biti i dolazaka i odlazaka. Potrudićemo se da dovedemo igrače na pozicijama na kojima su nam neophodni. Moramo prvo da vidimo ko će da ode iz Zvezde... U ovom trenutku ne mogu da kažem bilo šta".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC