• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boaći stigao, Rikardinjo potpisao!

Autor mondo.rs

Napadač iz Gane i reprezentativac Crne Gore, Vladimir Jovović, pridružiće se igračima Crvene zvezde u petak predveče na Zlatiboru. Dan kasnije stiže i brazilski vezista.

 Boaći stigao, Rikardinjo potpisao! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ekipa Crvene zvezde polako se kompletira na Zlatiboru. Posle Donalda, Le Taleka i Frimponga, koji su naknadno doputovali, novim saigračima pridružio se Filip Stojković, a od petka će trener Vladan Milojević imati još dvojicu na raspolaganju. U tandemu, na popularnu planinu poslepodne iz Beograda stižu Ričmond Boaći i Vladimir Jovović.

Boaći će nastaviti da trenira sa crveno-belima, iako njegov status još nije potpuno jasan, pošto je posle bankrota italijanske Latine postao slobodan igrač, a veliko interesovanje za njega pokazali su moskovska Lokomotiva i mađarski Videoton. U Zvezdi su, ipak, optimisti i vodeći se izjavama njegovog menadžera, veruju da će odlični napadač ostati u klubu.

Pored centarfora iz Gane, Milojeviću se u petak na raport javio i crnogorski reprezentativac Vladimir Jovović. Brzonogi krilni fudbaler izjavio je za MONDO da se nada da će posle serija pozajmica konačno dobiti pravu šansu da se dokaže u crveno-belom dresu.

Od novih igrača, za sada su tu levi bekovi Marko Gobeljić i Filip Stojković, a pregovori sa brazilskim vezistom Rikardinjom, koji iza sebe ima odličnu sezonu u moldavskom Šerifu, završeni su u petak potpisivanjem ugovora i on će se u subotu priključiti svom novom timu.

Podsetimo, Rikardinjo je došao u Beograd kao slobodan igrač i za njega nije trebalo platiti obeštećenje drugom klubu, ali je portal Mozzart Sport u četvrtak objavio da crveno-beli za potpis dvogodišnjeg ugovora nude 300.000 evra (u dve rate), uz platu od 30.000 evra mesečno u prvoj godini ugovora, a 35.000 u drugoj. Plus razne bonuse, među kojima je 2.000 evra za svaki gol ili asistenciju. Po svemu sudeći, uslovi kakve niko do sada nije imao u Zvezdi. Ili, malo ko.

Što se tiče fudbalera koji već uveliko rade na Zlatiboru, njih je u petak posetio doskorašnji trener Boško Đurovski.

zvezda
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC