• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Bićemo jači sljedeće sezone

Autor mondo.ba

Menadžer Liverpula Jirgen Klop tvrdi da će njegova ekipa biti jača naredne sezone i da ciljaju bolji rezultat od prošlogodišnjeg četvrtog mjesta.

Danijel Staridž, Sadio Mane, Džordan Henderson, Roberto Firmino, Lazar Marković i Džejms Milner bili su među onima koji su se javili na predsezonska testiranja u Liverpulov trening centar „Melvud“.

Najveće pojačanje, do sada, Mohamed Salah koji je u rekordnom transferu za Liverpul došao iz Rome će se pripremama priključiti kasnije kao i Marko Grujić, Filip Kutinjo, Adam Lalalana, Emre Džan, Dejan Lovren, Simon Minjole i Đini Vajnaldum.

Liverpul se nastavlja aktivno povezivati sa veznjakom Lajpciga Nabijom Keitom i dok se potraga za pojačanjima nastavlja Klop zna da mora većinu svojih igrača dovesti u „red“ veoma brzo jer su kvalifikacije za Ligu Šampiona iza ugla.

„Mi svi znamo da igramo kvalifikacije za par sedmica i biće pritisak na tim utakmicama. Ali sada imamo vremena da se pripremimo i moramo da koristimo bazu koju smo postavili prošle godine koja nije bila tako loša. Svi znamo da je moglo biti malo bolje prošle sezone ali takođe je moglo biti i mnogo gore. Sada smo jedan od četiri najbolja tima u Engleskoj i želimo da zadržimo tu situaciju i raditi na tome da se ona poboljša. Ekipa će biti jača ove godine u odnosu na prošlu i to je pravi razlog za optimizam“ kaže Klop za zvanični sajt kluba.

Liverpul igra prvu utakmicu u sklopu priprema za narednu sezonu protiv Trenemera u srijedu, pa protiv Vigana dva dana kasnije.

„Vidio sam na licima momaka u svlačionici da su spremni za početak. Tako da sam i ja spreman. To je kul.“ kaže Klop.

Liverpul će, uz gore pomenute utakmice, ovoga ljeta učestvovati na Azija trofeju zajedno sa Kristal Palasom, Lesterom i Vest Bromvič Albionom u organizaciji Premijer lige, nakon toga se sastaju sa Hertom iz Berlina 29. jula pa učestvuju na Audi kupu u Minhenu zajedno sa domaćinom Bajernom, Napolijem i Atletikom iz Madrida.

Liverpul pripreme završava 5. avgusta na Aviva stadionu u Dablinu gdje se sastaju sa Atletik Bilbaom.

.
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC