• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Begić prepustio Sofreniću "kormilo" FS BiH?

Autor mondo.ba

Prvi čovjek Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Elvedin Begić je privremeno napustio funkciju predsjednika Saveza i prenio zaduženja potpredsjedniku Miloradu Sofreniću iz Bijeljine.

 Elvedin Begić ponudio ostavku, Milorad Sofrenić preuzeo rukovodjenje FS BiH Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

  "Sportski žurnal" piše u ponedjeljak da je ovom "rokadom" definitivno potvrđeno da se Begić umorio od posla i da je njegov ostanak na funkciji pod velikim znakom pitanja.

Banjalučka "Pravda" je objavila i Sofrenićevu izjavu u kojoj je fudbalski radnik iz Semberije potvrdio da je Begić ponudio ostavku na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora FS BiH.

MONDO je kontaktirao funkcionera FS BiH Elmira Pilava, koji je demantovao medijske tvrdnje o promjenama u vrhu Saveza. "Uskoro će biti saopšten demant na zvaničnom sajtu FS BiH", kratko je našem sajtu istakao Pilav.

"Tačno je da je Begić na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora ponudio ostavku, obrazloživši je privatnim razlozima, prije svega zdravstvenim. Mislim da se u suštini ništa značajnije neće desiti, jer radili smo i do sada kao tim, pa ćemo tako i nastaviti", rekao je Sofrenić.

Sve ovo se događa u trenucima kad je FS BiH u velikim problemima, ophrvan brojim aferama, nepravilnostima u radu i finansijskom poslovanju, te u iščekivanju kazne od Svjetske fudbalske federacije (FIFA) zbog incidenata protiv Grčke na "Bilinom polju".

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"Iza ostavke Begića ne stoje privatni problemi, već problemi nagomilani u FS BiH, a njih nije malo, od završnice Premijer lige BiH, sponzorskih paketa, optužnica za pronevjere na sarajevskom aerodromu, koalicijama i prekidima sa 'nogometnim korpusom Herceg - Bosne', te naglom pomirenju sa FS Republike Srpske, koji bi trebao čuvati leđa Begiću", navodi banjalučka "Pravda".

Konačna odluka o "slučaju Grčka" biće poznata 20. jula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC