• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop i Liverpul ovog leta tek 1/3

Autor mondo.rs

Nemački trener i klub sa Enfilda još jednom "izvisili" za željenog igrača.

Od tri velike želje Jirgena Klopa ovog leta, u Liverpul je stigla samo jedna. Za sada, ali kako stvari stoje, tako će i ostati.

Iz Rome je stigao Mohamed Salah za 42 miliona evra, a potom su usledila odbijanja. Posle Sautemptona, koji nije želeo da proda Virdžila Van Dajka, negativan odgovor dao je i Red Bul Lajpcig za 22-godišnjeg defanzivnog vezistu Nabija Keitu.

Za neumornog reprezentativca Gvineje, Liverpul je ponudio astronomskih 75 miliona evra, ali u Nemačkoj nisu želeli da se odreknu svog bisera posle samo jedne bundesligaške sezone.

"Ako bismo ga sada prodali, izdali bismo poverenje naših navijača i, takođe, poslali pogrešnu poruku ostalim igračima koji imaju ponude da odu. Ne želimo da prodajemo igrače koji su pod ugovorima, samo da bismo zaradili gomilu novca", poručio je gazda RB Lajpciga, Ditrih Matešic za nemački "Bild" i dodao".

"Nismo, niti ćemo ikada biti poput Mančester sitija. Nama je cilj da igračima koji su u klubu bude prijatno i da prate našu filozofiju fudbala. Ako neko misli da ću 'upumpati' milijarde u klub, vara se. Naš ceo tim vredi manje nego jedan od najboljih igrača Bajern Minhena. Vrednost našeg kluba je dve trećine u Akademiji i infrastrukturi koju imamo", jasan je Matešic.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC