• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac najgledaniji u bivšoj Jugoslaviji!

Autor mondo.ba

Duel Borca i Čelika na Gradskom stadionu u Banjaluci bio je najposjećeniji meč u ligama bivše Jugoslavije proteklog vikenda.

 Borac Čelik najgledaniji meč u bivšoj Jugoslaviji Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Duel prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Borca i Čelika, koji je odigran u nedjelju, bio je najposjećeniji meč proteklog vikenda na prostoru bivše Jugoslavije.

Na banjalučkom Gradskom stadionu okupilo se blizu 6.500 gledalaca, 1.000 više nego na jučerašnjem susretu Željezničar - GOŠK, takođe u okviru bh. elite, dok se na trećem mjestu našao dvoboj Crvene zvezde i Radničkog iz Niša, koji je posmatralo 5.000 gledalaca.

"Sve nas u klubu oduševila nas je ova informacija. To je znak da smo na pravom putu i da ispravno radimo. Publiku ne možete prevariti. Biti ispred velikana, kakvi su Crvena zvezda, Dinamo, Partizan i Hajduk je velika stvar. Ne bih da budem neskroman, ali je ovo jedna od najljepših vijesti u posljednjih nekoliko godina. Ona je rezultat rada svih nas u marketingu, ali i u klubu. Pozivam sve navijače, Banjalučane da i dalje širimo pozitivnu energiju i da još više jačamo naš klub", izjavio je Boris Udovičić, direktor marketinga banjalučkog kluba.

"Velikan iz Platonove" objavio je ranije da je prihod od prodaje ulaznica za meč protiv Čelika bio 18.966 KM.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bravo Velikan

Velikan je to, medju najvecim klubovima bivse drzave sa izvanrednim perspektivama za razvoj navijackog pokreta. Borac sve ovo ima a da je tri puta u posljednjih 20 god. ispadao i osvojio svega par trofeja. Sa prelaskom lesinara na sjever i zetvom trofeja u narednim godinama, stadion ce postati premalen. Uprava, tako se radi. Sve cestitke. Uz vas su svi pravi Banjalucani a i Krajisnici. Mile i Peca, Obilicevo

Sogonja

Ajd hvala bogu!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC