• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Kovačević: Solidan otpor Partizana

Autor mondo.rs

"I naš tim je odigrao solidno", rekao je Olimpijakosov šef službe skauta posle 1:3 u Humskoj.

 Darko Kovačević: Solidan otpor Partizana Izvor: MN PRESS

Darko Kovačević vodio je borbe s Partizanom od 1994. do 1996. godine, kao fudbaler Crvene zvezde, posle čega se otisnuo u svet i napravio veliku karijeru tokom koje je branio boje Šefild venzdeja, Real Sosijedada, Juventusa, Lacija, ponovo Sosijedada i Olimpijakosa.

Na mestu gde je 2009, možda i ranije nego što je planirao zbog problema sa pritiskom zbog kojih mu je savetovano da prekine sa profesionalnim bavljenjem fudbalom, "penzionisao se" i vrlo brzo dobio novu ulogu - vlasnik Olimpijakosa Evangelos Marinakis postavio ga je je za šefa službe skauta.

S tim zvanjem posetio je večeras Humsku, gde je tim u čijoj je selekciji aktivno učestvovao pobedio prvaka Srbije, Partizan, rezultatom 1:3 i praktično već izborio plasman u plej-of fazu Lige šampiona, iako...

"Dobro, sigurno, sigurno da smo zadovoljni", rekao je Kovačević novinarima ispred stadiona FK Partizan i dodao:

"Kada imamo ovakav rezultat, pobedu od 3:1 pred drugo poluvreme, moramo da budemo zadovoljni".



Bivši reprezentativac Jugoslavije, koji se u VIP loži stadiona ispričao sa potpredsednikom FSS i nekadašnjim saigračem iz reprezentacije, Savom Miloševićem, smatra da je Partizan pružio solidan otpor, a Olimpijakos odigrao isto tako.

"Mislim da smo solidno odigrali ovu utakmicu, ali tu je još drugo poluvreme da se odigra sledeće nedelje. Partizan je pružio solidan otpor, mada mislim da smo kvalitetnija ekipa i da ćemo proći dalje i igrati Ligu šampiona, to je naš cilj jer znamo da je Olimpijakos veliki klub", izjavio je Kovačević, koji je potom rekao da bi voleo da vidi bolje izdanje svog kluba u revanšu.

"Nadam se boljoj utakmici Olimpijakosa, jer igramo pred svojim navijačima na 'Karaiskakisu' u Atini. Voleo bih da odigramo kvalitetnu utakmicu i pobedimo".

Na kraju, ipak, složio se da nije sve rešeno...

"Dobro, u fudbalu se nikad ne zna. Moramo da budemo koncentrisani, igrači su nam profesionalci", izjavio je Kovačević pre nego što je produžio ka autobusu sa crveno-belima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC