• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miroslav Đukić: Ne idemo u Atinu na sunčanje

Autor mondo.rs

"Želimo da pokažemo i sebi i Srbiji da možemo da igramo dobro sa Olimpijakosom", poručuje Partizanov trener uoči revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 Olimpijakos Partizan najava Miroslav Đukić Izvor: MONDO/I. Bogunović

/Od izveštača MONDA iz Atine/

Fudbaleri Partizana otputovali su u utorak oko podneva u Atinu, na revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koja će se igrati u sredu od 20.45 (prenos na TV Arena Sport). Težak zadatak je pred crno-belima, jer Olimpijakos ima 3:1 iz Beograda.

Biće teško nadoknaditi zaostatak, ali po rečima Miroslava Đukića - ne i nemoguće.

"Ako ne verujete u čuda, ona se neće desiti. Treba sanjati da bi se nešto dogodilo", rekao je Partizanov trener novinarima na aerodromu Nikola Tesla uoči poletanja. 

"Videćemo, pred sobom imamo ozbiljnog protivnika i znamo da će biti teško, ali čuda se dešavaju u životu i treba pokušati", dodao je raspoloženi Đukić.

"Ne idemo tamo sa belom zastavom, već sa nadom da možemo nešto da uradimo. Pokušaćemo da pobedimo i da pokažemo sebi da možemo da pobedimo velikog protivnika. Ako se dobro otvori utakmica, može svašta da bude...".

Izvor: MONDO/I. Bogunović

Stiče se utisak da Partizan posle ubedljivog poraza u Beogradu, revanš dočekuje rasterećeniji nego pred prvu utakmicu.

"Olimpijakos je i bio favorit, opterećenje nije na nama već na njima, ali ne idemo tamo na sunčanje, već da napravimo nešto dobro i pozitivno za naše samopouzdanje. Želimo da pokažemo i sebi i Srbiji da možemo da igramo dobro sa njima", istakao je trener crno-belih,

Po njegovom mišljenju, ako igrači ponove igru iz prvog poluvremena beogradskog duela, imaju čemu da se nadaju.

"Recept je igra iz prvog poluvremena kada smo ih pritiskali i kada smo dominirali, sateravši ih u njihov šesnaesterac, ali Olimpijakos je ekipa koja kažnjava svaku grešku protivnika i ne smemo da im dozvolimo da 'žive' od naših grešaka".

Primljeni gol već u 5. minutu prve utakmice dodatno upozorava crno-bele da moraju mnogo bolje da uđu u meč.

"Tako rano primiti gol je veliki udarac. Treba ući staloženo u utakmicu i koncentrisano. Bitno je ne praviti greške i ne davati poklone protivniku, a jedan gol bi nas vratio u igru. Moramo da igramo napadački, jer mi smo Partizan. U sledećoj utakmici, u Subotici, nećemo se braniti i zato moramo da pripremamo igrače na pobednički mentalitet. Nećemo se braniti u Grčkoj", napominje Đukić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Ma neeeeeee...... Vi idete u Atinu na tuširanje bez sapuna. Idete po još par komada u mreži i to je to. Pa onda Srem, Banat, Bačka itd.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC