• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vazura: Leonardo može u Mec!

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih fudbalera Partizana "nateže" se sa francuskim prvoligašem oko ličnih uslova.

 Miloš Vazura Leonardo može u Mec Izvor: MN PRESS

/od izveštača MONDA iz Atine/

Danima se pisalo o odlasku Leonarda u saudijski Al Ahli iz Džede, ali trenutno je realno da brazilski virtuoz ostane u Evropi.

Umesto na marginama svetskog fudbala, nastaviće karijeru u jednoj od "liga petice", u ekipi Meca, kako je u utorak prvi objavio "Sportski žurnal".

Partizan je apsolutno saglasan, ostalo je samo da temperamentni Brazilac dogovori svoje finansijske uslove sa francuskim prvoligašem, a generalni direktor Miloš Vazura očekuje novosti na tom polju možda već do kraja dana.

"Mi smo se dogovorili sa Mecom, ali Leonardo još nije i čekamo epilog njihovih pregovora", rekao je Vazura izveštačima beogradskih medija pred let za Atinu, gde se u sredu od 20.45 igra revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa.

Prema nezvaničnim informacijama, Mec je Leonardu - koji zbog povrede primicača neće igrati na stadionu "Jorgos Karaiskakis" - ponudio 1,2 miliona evra po sezoni, ali bi ta cifra posle plaćenog poreza bila značajno manja i kao takva ne zadovoljava igrača.

Ako Mec "pojača" ponudu, sve će biti gotovo vrlo brzo.

Vazura je otkrio da bi u tom slučaju obeštećenje crno-belima iznosilo četiri miliona evra i to bi bio drugi veliki transfer u inostranstvo ovog leta, posle prodaje Nikole Milenkovića Fiorentini za 5,1 milion evra.

Uz zaradu na odlascima Nemanje Mihajlovića u Herenven i Dušana Vlahovića u Fiorentinu januara 2018. godine - "puna kapa".

Podsetimo da je Leonardo prošlog leta stigao u Humsku 1 kao slobodan igrač i dao ogroman doprinos osvajanju "duple krune", ali i eliminaciji Budućnosti u prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC