• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tavamba: Možemo da damo 3 gola u Pireju!

Autor mondo.rs

Trener Partizana najavio je napad od 1. minuta na "Karaiskakisu", a stameni napadač smatra da "crno-beli mogu da pobede u Pireju, ako je Olimpijakos mogao da pobedi u Beogradu".

 Tavamba: Možemo da damo 3 gola u Pireju! Izvor: MN PRESS

/od reportera Monda iz Atine/

Strelac jedinog gola za Partizan u prvom susretu sa Olimpijakosom, u razgovoru sa novinarima je pokazao da je za nešto više od pola godine vrlo dobro savladao srpski jezik.

"Objektivno imamo male šanse da odemo dalje, ali to je fudbal. Želja nam je da pobedimo u Pireju. Mislim da imamo kvalitet da im damo tri gola, ali je najvažnije da ne primimo gol. Gledaćemo da maksimalno sprovedemo ono što smo uvežbavali na treninzima".

Partizan posle 1:3 mora da napadne, svestan da je u prvoj utakmici iz takvog pristupa pravio i velike greške?

"Teško je ići na revanš sa rezultatskim zaostatkom, ali ako su oni pobedili u Beogradu, možemo i mi tamo. Ne mislim da su svi aduti na njihovoj strani".

Kako bez Leonarda?

"Sa Leonardom smo sjajan tim, ali moramo da igramo bez njega. To je fudbal, igrači idu gore–dole, danas nemamo Leonarda, ali imamo Sumu, koji je isto tako kvalitetan. Igraćemo fudbal", optimista je Kamerunac.

Izvor: MONDO/Ivan Bogunović



Nizak procenat realizovanih šansi takođe je kumovao ubedljivom porazu kod kuće?

"Na ovom nivou ti je neophodno da iskoristiš što više šansi, jer ih nećeš imati puno. Olimpijakos je u Beogradu dao tri gola iz četiri opasne situacije. Moraćemo u Atini da budemo mnogo ubojitiji i koncentrisaniji u završnici nego što smo bili u prvom meču", zaključio je Leandre Tavamba.

Saigrači i on trenirali su u utorak uveče, u terminu utakmice, na stadionu "Karaiskakis" ispred kojeg se dogodio manji incident kada se pojavila grupa navijača Olimpijakosa.

Pre toga, trener i kapiten crno-belih, imenjaci Miroslav Đukić i Vulićević govorili su na "press" konferenciji na kojoj je bila i grupa od 15-ak grčkih novinara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC