• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Donald: Koncentracija na maksimumu

Autor mondo.rs

Igrači Zvezde svesni da ih očekuje težak zadatak u Pragu, ali veruju u svoj tim i da su kadri da ponove dobru igru iz Beograda

 Donald-Protiv-Sparte-koncentracija-na-maksimumu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Prag, gde ih sutra uveče očekuje revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sparte.

Uprkos činjenici da iz prvog meča u Beogradu nose prednost od 2:0, Mičel Donald, koji je nosio kapitensku traku u prvom meču poziva na maksimalnu mobilnost.

"Pokazali smo da možemo da odigramo veoma dobro. Međutim sada moramo to da potvrdimo. Zbog toga ne smemo da dozvolimo popuštanje u koncentraciji ni jednog trenutka. Bitno je da sačuvamo fokus na detalje jer mogu da budu veoma važni. Sparta je ozbiljan tim i moraćemo puno da se potrudimo da prođemo dalje", poručio je Donald pred polazak u Prag.

Damjan Le Talek napominje da njegov tim mora da bude oprezan ako želi da uspešno završi ceo posao.

"Želim da opet odigramo dobar meč. Idemo sa ciljem da ponovimo partiji iz prvog meča. Ekipa se diže iz meča u meč i zato je bitno da opet budemo dobro. Naročito jer će i Sparta dati maksimum da prođe dalje. Veoma smo oprezni, ali i motivisani da krunišemo dobru igru iz prvog meča".

Srđan Babić kaže da su svi svesni da je Sparta odličan rival i da će na domaćem terenu biti veoma opasna, ali da veruje da Zvezda ima kvalitet za prolaz dalje.

"Svi se trudimo da Zvezda pobeđuje i to se primećuje. Očekujem da će nas domaćin napasti, ali i da imamo kvalitet da se odupremo i prođemo u narednu rundu", rekao je Babić.

Meč Sparta - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 19 časova u Pragu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC