• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijerligaši stigli do Islanda

Autor mondo.rs

Mančester siti i Vest Hem završili su pripremni period prijateljskom utakmicom u Rejkjaviku - 3:0 (1:0).

Klubovi Premijer lige ovog ljeta su svoje nove timove predstavili publici u Aziji, Australiji, SAD, ali su takođe gostovali u evropskim zemljama, poput Republike Irske, Njemačke, Norveške i Islanda.

Tako su Mančester siti i Vest Hem u petak popodne odmjerili snage na stadionu Laugardalsvolur u Rejkjaviku, na kome kao domaćin igra reprezentacija te ostrvske države.

"Građani" su nastavili seriju pobjeda, započetu u mečevima internacionalnog Kupa šampiona u SAD, u okviru kog su deklasirali Real Madrid i Totenhem.

Vest Hem je savladan rezultatom 3:0 (1:0), a strelci su bili Gabrijel Žezus u osmom, Serhio Aguero u 55. i Rahim Sterling u 70. minutu.

"Imamo mnogo kvalitetnih igrača i na tome sam veoma zahvalan čelnim ljudima Mančester sitija. Učinili smo tim mlađim i poletnijim", rekao je Pep Gvardiola.

Meč su počeli Ederson, Danilo, Kompani, Stouns, Otamendi, Ture, Silva, Sane, De Brujne, Aguero i Žezus, a u drugom poluvremenu je šansu dobilo još 10 igrača.

Vest Hem je predstavio najskuplje pojačanje u svojoj istoriji, Marka Arnautovića, a među stativama je stajao Džo Hart, za predstojeću sezonu pozajmljen upravo od Sitija.

Novo prvenstvo Engleske počinje idućeg vikenda, kada će Mančester siti gostovati Brajtonu, a "čekićari" Mančester junajtedu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC