• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić i van terena doprineo pobedi nad Čukom

Autor mondo.rs

Mladi krilni fudbaler savetima pomogao treneru Vladanu Milojeviću da pripremi ekipu za utakmicu trećeg kola Superlige.

 Radonjić i van terena doprineo pobedi nad Čukom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nemanja Radonjić igra kao preporođen od dolaska u Crvenu zvezdu. Fudbaler kojem je predviđana velika karijera, a ima onih koji i dalje veruju u to, pružio je odlične partije u dvomeču sa Spartom, a bio je zapažen i u prvenstvenom duelu sa Čukaričkim, u kojem je po prvi put od početka utakmice bio na terenu.

"Srećan sam i zadovoljan, pre svega zato što igram. Nisam imao kontinuitet igara u proteklom periodu, tako da mi mnogo znači što od trenera Milojevića dobijam šansu, a posebno to što sam u prethodnom kolu proveo na terenu svih 90 minuta. Zadovoljan sam onim što sam pokazao na meču, nije loše za početak, a nadam se da mi tek predstoje dobre partije u crveno-belom dresu. Od kada sam ovde, dobijam podršku sa svih strana i to mi zaista mnogo znači za samopouzdanje", izjavio je Radonjić za klupski sajt.

Crveno-belima ide odlično ove sezone, a 21-godišnji Nišlija priželjkuje da se tako i nastavi.

"Za sada sve ide odlično. U domaćem prvenstvu još nismo primili gol, a dosta smo efikasni i to najbolje pokazuje koliko se na terenu svi držimo zajedno. Svi zajedno se i branimo i napadamo i zato i imamo ovako dobru gol-razliku. Odlična atmosfera koja vlada u svlačionici prenosi se i na teren i zato tako dobro funkcionišemo".

"U narednih nekoliko nedelja imamo gust raspored. Već za dva dana očekuje nas vanredno kolo, gostovanje Radniku u Surdulici i potpuno smo fokusirani na taj meč. Daćemo sve od sebe da još jednom potvrdimo svoj kvalitet i da stavimo do znanja da su ovi rezultati samo početak jednog dugog i uspešnog niza".

Osvrnuo se Radonjić i na prethodnu utakmicu, u kojoj je Zvezda savladala njegove doskorašnje saigrače. Zanimljivo, pored dobre partije na terenu, pobedi je doprineo i savetima treneru Vladanu Milojeviću.

"Možda sam ja najbolje znao koliko teškog protivnika imamo naspram sebe, pošto sam prethodnu sezonu proveo u Čukaričkom. Malo sam pomogao treneru dok smo pripremali meč, zato što možda i najbolje poznajem sve igrače. Ispostavilo se da smo odlično uradili taktički deo. Na terenu smo ispoštovali sve što nam je trener Milojević govorio u svlačionici i na treninzima i zato krajnji ishod i jeste bio u našu korist", istakao je krilni fudbaler crveno-belih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC