• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pao na pregledima u Juventusu, završio u Interu...

Autor mondo.rs

Patrik Šik nije postao igrač bjankonera zbog navodnih problema sa srcem. Nerazuri su ga, uprkos tome, odveli na medicinske preglede.

Posle Matijasa Vekina, Milana Škrinjara, Fakunda Kolidija, Borhe Valera i Danijelea Padelija, češki napadač Patrik Šik mogao bi da postane šesto i najzvučnije pojačanje milanskog Intera.

Šik, koji je mnogima zapao za oko igrama u Sampdoriji prošle sezone, u jednom trenutku praktično je bio predstavljen kao novi igrač Juventusa, međutim kako je "nešto" zapelo na njegovom putu ka Torinu, u pregovore su se uključili Roma i Inter, a poslednje vesti govore u prilog tome da su "nerazuri" bili brži i konkretniji.

Čehu je propao prelazak u Torino jer je pao na medicinskim pregledima zbog problema sa srcem, a sada će biti na istim testovima u Milanu. Inter je, isto koliko je i Juventus imao nameru, spremio 30 miliona evra za obeštećenje za talentovanog 21-godišnjeg napadača sa kojim je dogovorio uslove saradnje.

Ukoliko sve bude u redu, Šik će postati drugi fudbaler koji je iz Sampdorije prešao u Inter ovog leta, posle slovenačkog štopera, Škrinijara.

Juventus se posle neuspelog transfera sa Šikom okrenuo krilnom napadaču Lacija Keiti Baldeu.

U isto vreme, iz Firence stižu vesti o tome da je traženi vezista Torina, Marko Benasi, potpisao petogodišnji ugovor sa Fiorentinom i da će 23-godišnji kapiten "bikova" biti plaćen 10 miliona evra uz unete bonuse od naredne prodaje, ali i njegovog učinka na "Artemio Frankiju".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC