• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević "povređen", menjao ga Vujadin Savić

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde tokom utakmice u Surdulici imao velike probleme sa bolom u leđima, pa je umesto njega po završetku utakmice izjavu dao iskusni štoper.

 Radnik Zvezda 0:5, izjave Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Još se navijači Crvene zvezde nerviraju zbog povrede Branka Jovičića, a samo nekoliko dana kasnije stigla je nova. Srećom, mnogo manje "bolna" pošto je u pitanju trener Vladan Milojević, koji se ukočio...

Mladi strateg imao je velike bolove u leđima tokom utakmice u Surdulici, ali je uspešno komandovao svojim timom do još jedne ubedljive pobede - 5:0.

Posle utakmice sa Radnikom, ipak, Milojević nije imao snage da stane pred kameru TV Arena Sport, već je to učinio Vujadin Savić, jedan od najzaslužnijih što mreža Zvezdinog gola miruje već sedam uzastopnih utakmica.

"Sigurno da ta činjenica daje veliki podstrek i još veće samopouzdanje svima. Ja sam najsrećniji zbog toga, ovo je sedmi meč na kojem nam je mreža ostala netaknuta. To je važno za celu ekipu, a pogotovo za nas iz odbrane. Pobedu protiv Radnika posvećujemo Branku Jovičiću, za kojeg se nadamo da će se brzo oporaviti. Večerašnja utakmica je samo naočigled bila lagana, ali mi na terenu znamo da nije bilo tako", poručio je štoper crveno-belih.

Milojević je izosta i sa konferencije za medije, na kojoj je umesto njega govorio pomoćni trener Milan Kosanović.

"Ovo je bila sedma utakmcia u nizu da nismo primili gol i to nas posebno raduje pred utakmice u Evropi. Utakmica je u prvom poluvremenu bila prilično izjednačena, a mi nismo realizovali neke napade. U drugom smo postigli tri brza gola i praktično rešili utakmicu", rezimirao je Kosanović.

Trener Radnika Simo Krunić rekao je da nije očekivao ubedljiv poraz.

"Ovako nešto nisam očekivao, pogotovo početak drugog dela kada smo pravili neshvatljive greške i u kratkom periodu primili tri gola".

Zvezdini fudbaleri naredni izazov imaće u nedelju na svom stadionu, protiv OFK Bačke, a onda putuju u Rusiju, gde će u četvrtak igrati protiv Krasnodara prvi duel u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Revanš je 24. avgusta u Beogradu.

Radnik će u narednom kolu domaćeg prvenstva igrati protiv Mladosti u Lučanima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC