• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Videoton dolazi s navijačima u Beograd

Autor mondo.rs

Gosti će u četvrtak u Humskoj imati podršku svojih navijača u prvoj utakmici plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbalski klubovi Videoton i Partizan dogovorili su se da će prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope u Beogradu prisustvovati 100 navijača gostujuće ekipe, preneo je danas novosadski portal na mađarskom jeziku vajma.info.

Kako je preneo taj portal, na sajtu Videotona iz Sekešfehervara je objavljeno da će karte za utakmicu u Beogradu moći da dobiju "isključivo navijači koji su bili na barem jednom gostovanju (od tri) tokom dosadašnjeg toka kvalifikacija za Ligu Evrope".

Na sajtu Videotona se navodi da je odlukom Evropske fudbalske unije (Uefa), koja je stupila na snagu u junu, "manjoj grupi gostujućih navijača omugućeno prisustvo na utakmicama koje se igraju iza zatvorenih stadionskih kapija".

Prva utakmica plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evropa između Partizana i Videotona igra se na stadionu u Humskoj u četvrtak, od 21.00. Revanš je u Felčutu 24. avgusta od 20.00.

Uefa je 7. avgusta objavila da je Partizan kažnjen s dve utakmice pred praznim tribinama i 130.000 evra zbog dešavanja na utakmicama protiv Budućnosti i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crno-beli su najavili žalbu na tu odluku.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC