• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop o golu iz ofsajda, Kutinju, najvećoj mani...

Autor mondo.rs

Menadžer Liverpula neke odgovore je dao konkretno, a neke poruke je poslao "u rukavicama". Pročitajte.

Kao i skoro svi premijerligaši, i Liverpul je počeo sezonu ludom utakmicom, protiv Votforda.

Ekipa Jirgena Klopa je gubila, vodila, pa primila gol za konačnih 3:3, uz oštre proteste na račun sudije.

"Bio je ofsajd", rekao je Nijemac poslije meča o gužvi u kaznenom prostoru u nadoknadi i aktivaciji strijelca Migela Britosa iz nedozvoljene pozicije.

"To sa ofsajdima zaista više nije zabavno. Teško je to prihvatiti, ali smo dovoljno uvježbani, jer su nam se prošle godine takve stvari događale cijele sezone. Sada je opet tako počelo i nije dobar osjećaj", dodao je menadžer "Redsa".

Engleski novinari pitali su ga šta misli o debiju Mohameda Salaha, koji je poslije lošeg prvog dijela postigao gol i iznudio penal.

"Uradio je dvije važne stvari. Postigao je lijep gol, bila je to odlična lopta Roberta (Firmina), lijepo je 'bocnuo'. Svi su vidjeli da je (Salah) imao problem sa Holebasom, on je baš snažan. Pričali smo u pauzi i u drugom dijelu je već bilo bolje".

 Šta je najviše zamjerio svom timu?


"Nismo bili spremni za fizičku igru protivnika na početku. Bili su snažniji u duelima. Prva je utakmica i moramo da se adaptiramo na to. Nismo bili spremni od početka, naš fudbal nije imao pravac, mada je bilo mnogo bolje u drugom delu... Čekam da se stvari slože i složiće se"

Neizbježna tema konferencije bila je i potencijalni rastanak sa Filipeom Kutinjom, koji je velika želja Barselone. Očigledno je da Liverpul sa njim i bez njega nije ni približno isti tim.

"Ne mogu da razmišljam o tome, jer je sam mislio na one (igrače) koji su mogli da igraju. Dan je počeo rano, sada je tačno tri sata i morao sam da pripremim meč. Iako možda na momente nije izgledao kao da smo se spremali - zaista jesmo".

Da li situacija oko Brazilca komplikuje stanje u klubu ili timu?

"Prije svega, da sam uznemiren zbog svega toga rekao bih prije svega igraču. To je uvijek tako, a ne samo sada...", počeo je Klop.


Upitan za igračev zahtjev da ode u Barselonu, Klop je ponovo preusmjerio pitanje i odbio da potvrdi ili demantuje to.

"Moraćete da pitate klub. Nisam vidio danas ljude koji odlučuju, a prilično jasno šta je klub već rekao o tome. To je sve. Nisam dio grupe koja diskutuje o tim stvarima. Imamo dovoljno ljudi koji to rade", nasmi jao se Klop. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC