• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Borac "popio" kaznu!

Autor mondo.ba

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine sankcionisao je nekoliko klubova iz Premijer lige BiH zbog raznih prekršaja napravljenih u dosadašnja četiri prvenstvena kola.

 Disciplinska komisija FS BiH kaznila klubove Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Disciplinska komisija FS BiH pod predsjedavanjem Nermina Kljajića najviše je kaznila tuzlansku Slobodu sa 5.000 KM zbog kašnjenja u dostavljanju dokumentacije u postupku licenciranja za takmičarsku godinu 2017/18.

Poslije kluba sa "Tušnja" najgore su prošli banjalučki Borac i Sarajevo, koji će u kasu Saveza morati da uplate po 4.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice, upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača i isticanje transparenata sa nesportskim sadržajem.

Isti razlog "disciplinci" FS BiH su naveli i u sankcionisanju Željezničara, ali su plavi s "Grbavice" prošli sa 500 KM nižom kaznom u odnosu na Banjalučane i tim sa "Koševa".

Transparenti sa neprimjerenim sadržajem koštaće "hiljadarku" i Široki Brijeg, koji je osim novca ostao i bez svog ponajboljeg napadača Ivana Krstanovića.

Centarfor ekipe sa "Pecare" je zbog crvenog kartona u prethodnom kolu u Vitezu, gdje je bez lopte udario protivničkog igrača, kažnjen sa četiri utakmice zabrane nastupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC