• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Lukić: Sad mogu da igram protiv najvećih

Autor mondo.rs

Mladi reprezentativac Srbije Saša Lukić predstavljen u novom klubu, Levanteu. "Uvek sam želeo da igram protiv najboljih klubova, i sada ću za to imati priliku u dresu Levantea", izjavio je član Torina.

 Saša Lukić: Sad mogu da igram protiv najvećih Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Saša Lukić je predstavljen danas u španskom Levanteau, u kojem će igrati na pozajmici iz Torina.

"Želim da pomognem ekipi i moj prioritet je da dobrim igrama dobrinesem uspehu Levantea. Svi u klubu su me sjajno prihvatili, a ja sam spreman da zaigram već u prvom kolu Primere. Hvala predsedniku, treneru, svima u stručnom štabu i saigračima na sjajnoj dobrodošlici", rekao je Lukić španskim novinarima na promociji.

Kaže da mu je oduvek bio san da igra protiv najvećih klubova.

"Od kad sam počeo da se bavim fudbalom, uvek sam želeo da igram protiv najboljih klubova, i sada ću za to imati priliku u dresu Levantea. Na svakom treningu i svakoj utakmici daću sve od sebe kako bih se predstavio u najboljem svetlu, ali i da pomognem timu da zabeleži što bolje rezultate i ostvari cilj koji zacrtan za ovu sezonu. Takođe, imam veliki motiv da dobrim partijama rukovodstvu kluba i stručnom štabu uzvratim na ukazanom poverenju.

Levante prvi meč u novoj sezoni Primere igra na svom terenu protiv Viljareala, u ponedeljak (20.15), kada će Lukić imati priliku da debituje za novi klub. U novom timu Lukić će nositi dres sa brojem 20:

"Pratio sam Levante prošle sezone, a prilika da igram u Primeri sa nekim od najboljih fudbalera današnjice je još jedan važan korak u mojoj karijeri. Što se tiče pozicije, mogu da igram na tri mesta u veznom redu, ali igraću gde god trener kaže da je potrebno. Svi su me zaista sjajno prihvatili i nadam se da će za sve nas ovo biti uspešna sezona", kaže Lukić, nekadašnji fudbaler Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC