• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop o Kutinju: Pričali smo, neće igrati...

Autor mondo.rs

"Mogao je da igra 15 ili 20 minuta, ali mislim da to nema nikakvog smisla", kazao je Jirgen Klop pred meč sa Mančester sitijem i ponovio da nema nikakvog sukoba sa Filipom Kutinjom.

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da očekuje zanimljiv meč protiv Mančester sitija i najavio da u ekipi ponovo neće biti Filipa Kutinja.

Brazilac je tokom čitavog prelaznog roka bio na meti Barselone, čak se posljednjeg dana "pijace" govorilo o tome da je Liverpul za njega tražio 200 miliona funti, na šta nisu htjeli da pristanu predstavnici tima sa "Kamp Noua".

"Siti je izuzetno snažan i ne smemo da im dopustimo da rade ono što oni žele. Obje ekipe su jake u kontranapadima. Biće stvarno zanimljiva utakmica i stvarno uživam u njenoj pripremi", rekao je Klop, prenose britanski mediji.

Poslije tri odigrana kola Liverpul je drugi na tabeli sa sedam bodova, koliko ima i Siti na četvrtom mestu.

Filipe Kutinjo ponovo neće biti u timu Liverpula iako je igrao za Brazil tokom reprezentativne pauze, a uoči tih duela poruka iz "Melvuda" bila je da je ovaj sjajni ofanzivac povrijeđen...

"Imali smo dobar razgovor. Bio je dobro raspoložen i još bolje je trenirao. Ali, morao sam da donesem odluku. U naredne tri sedmice imaćemo sedam utakmica, tako da neće biti puno vremena za trening", rekao je Klop.

"Prije nego što je otišao za Brazil, on nije trenirao oko tri sedmice. To znači da ga moramo pripremiti za nastavak sezone, što je prilično teško s našim rasporedom. Zato sam odlučio da ga izostavim iz ekipe za Siti. Mogao je da igra 15 ili 20 minuta, ali mislim da to nema nikakvog smisla. I on se složio s tim. Bio je to dobar razgovor", dodao je Klop.

Utakmica između Liverpula i Sitija igra se u subotu od 13.30.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC