• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova sila iz Pariza - "tresu" sva trojica!

Autor mondo.rs

Emeri nije časio ni časa, pa je od prvog minuta protiv Meca na teren poslao Mbapea, Nejmara i Kavanija, a sva tri fudbalera postigla su golove.

Kada treneri dobiju pojačanja često pričaju o tome kako je potrebno vreme da bi ona bila prava, ali u slučaju astronomski plaćenih Nejmara i Mbapea, za koga će doduše PSŽ tek naredne sezone izbrojati 180.000.000 evropskih novčanica, nema čekanja!

Trener PSŽ-a Unai Emeri poslao je od prvog minuta meča protiv Meca - Kavanija, Mbapea i Nejmara, a upravo ovi fudbaleri doneli su novu pobedu "svecima": MEC - PSŽ 1:5!

Počelo je pogotkom Kavanija u 31. minutu da bi Mec preko Rivijea u 37. izjednačio, a onda u nastavku imao tu nesreću da ovaj napadač promaši prazan gol. Nakon toga je njegov saigrač Benoa Asu-Ekoto startovao sa leđa na Mbapea, dobio direktan crveni karton, da bi potom golovi u mreži tima koji je za sada prvi kandidat za ispadanje, krenuli da se ređaju kao na traci.

Kilijan Mbape dugo će pamtiti 59. minut i prvi pogodak za PSŽ, da bi već deset minuta kasnije i Nejmar nastavio svoju sjajnu seriju u dresu novog kluba.

Brazilac na 4 meča ima 4 gola i 4 asistencije...


Na kraju je "starosedelac" Edinson Kavani postigao još jedan pogodak u 75. minutu, da bi konačan rezultat utakmice postavio Lukas Mura u 87. minutu nakon ulaska sa klupe.

POGLEDAJTE GOLOVE SA OVOG
SUSRETA:


All Goals & highlights - Metz 1-5 PSG - 08.09...by fififilive

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC