• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal spriječio iznenađenje Kelna - 3:1

Autor mondo.rs

Fudbaleri Arsenala pobjedom počeli grupnu fazu Lige Evrope.

Nakon remija Crvene zvezde i BATE Borisova - u okviru iste grupe (H) Lige Evrope, koja je počela sat vremena kasnije zbog haosa koji su napravili navijači Kelna ispred "Emirejsa" - Arsenal je napravio preokret i došao do sva tri boda!

Gosti su poveli preko Kordobe u 9. minutu kada je Ospina očajno ispucao loptu i omogućio lob sa gotovo 40 metara, no u nastavku ipak bolja igra favorizovanog sastava.

Sead Kolašinac postigao je još jedan važan gol za svoj novi tim u 49. minutu, a u igru je ušao na poluvremenu, dok je potpuni preokret napravio Aleksis Sančez, najbolji fudbaler Arsenala, svojim prvim golom u sezoni u 67. minutu.

SVI STRIJELCI, REZULTATI I TABELA POSLIJE 1. KOLA LIGE EVROPE

Još jedan dobar potez Čileanca značio je slobodan lijevu stranu za Kolašinca u 82. minutu, a nakon promašaja Volkota - reaguje Ektor Beljerin i smešta loptu za konačnih:

ARSENAL - KELN 3:1

"Tobdžije" su tako spriječile iznenađenje na startu Lige Evrope, a na današnjem meču igrali su u "šarenom" sastavu. Nije bilo Aleksandra Lakazeta, dok je debitovao u Evropi i Mejtland-Najls, a šansu su dobili Ospina, Holding, Ivobi, Elneni... U nastavku je čak zaigrao i Džek Vilšir, pomalo zaboravljeni fudbaler, nekadašnji talenat ovog kluba.

Keln je pružio solidnu partiju u prvom poluvremenu, a od 35. minuta na terenu je bio i Miloš Jojić pošto je zamijenio povrijeđenog Jonasa Hektora.

Arsenal
Izvor: Dailymotion

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC