• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Za nijansu smo bili bolji, ali...

Autor mondo.rs

"Po istoriji, po navijačima, po veličini kluba, po imenu nam je mjesto da se svake godine borimo za Ligu Evrope", kazao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević nakon remija sa BATE Borisovim.

 Vladan Milojević poslije Crvena zvezda - BATE Liga Evrope Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Po bod i Zvezdi i BATE Borisovu!

To je epilog 90 minuta na "Rajku Mitiću" u kome su obje ekipe imali periode bolje igre u kojima su stvarale šanse, pa je opšti utisak da su fudbaleri dva tima zadovoljni konačnim rezultatom - "na ravne časti".

Sličan komentar imao je i trener crveno-bijelih Vladan Milojević koji je na konferenciji za medije poslije susreta kazao da je njegova ekipa želela drugi gol, a ne da se povuče.

"BATE je imao svoje šanse, mi smo naše…", kazao je prvo Milojević, zastao i poručio: "Možda smo za nijansu bili bolji i trebalo je da dobijemo utakmicu. Rekao sam igračima da idemo po drugi gol, imali smo šanse, ali svaka greška može da vas dovede u opasnost protiv takvog protivnika. Vidjeli ste i sami, veoma iskusna ekipa koja je znala kada da rizikuje u drugom dijelu drugog poluvremena".

SLAB POČETAK

"Ne vjerujem da je trema. Gubili smo loptu iz tranzicije, gdje su nam pravili problem, pa smo ušli u nervozu i nestabilnost. To moramo da ispravimo".

Bilo je mjesta i za kritike zbog slabog "ulaska" u meč, ali on vjeruje da će to biti u redu u predstojećih pet utakmica u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Nismo bili pravi na početku meča, radili smo neke stvari koje se nismo dogovorili, to je nešto što se meni ne sviđa, ali ćemo ispraviti. Konsolidovali smo se, dali sve od sebe i idemo dalje".


Vladan Milojević je posebno pohvalio navijače na "Marakani" za ambijent, a odbacio je tvrdnje da se Crvena zvezda povukla nakon postignutog gola.

"Htjeli smo taj drugi gol, nismo razmišljali o branjenju, čak smo i poslije 1:1 htjeli da igramo sa dva špica, ali nekad to izađe kako treba - nekad ne. Moja filozofija nikada neće biti da se povlačim, samo plan može da bude drugačiji. Oni su nas raširili, ubacili drugog napadača, imali veći pritisak i tu dolazi do zamora. U ovakvim utakmicama nema praznog hoda, vidjeli ste da sve pršti na sve strane", kazao je Milojević i dodao:

"Meni je drago da su još jednu ovakvu utakmicu imali moji igrači, ove međunarodne utakmice i ovaj ritam je nešto što oni stalno moraju da imaju".


Na pitanje da li Crvena zvezda i naredne godine može u Ligu Evrope...

"Uvijek vjerujem da sve može da se uradi. Ovo će biti veliko iskustvo, nismo dugo bili na velikoj sceni. Sama organizacija utakmice okolo, sa svim ljudima u klubu - druga je dimenzija igrati Evropu i to će nam značiti. A mi ko mi... Bićemo hrabri".

Poslao je i snažnu poruku Vladan Milojević.

"Nadam se da je ovo početak. Po istoriji, po imenu, po veličini i navijačima - zaslužila je da se nađe među najboljim klubovima u Evropi", poručio je trener Zvezde za kraj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC