• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka crno-bijelih: Pobijedićemo u Beogradu!

Autor mondo.rs

Igrači Partizana žale za propuštenim prilikama protiv Jang Bojsa, ali su i svjesni da je domaćin imao odlične šanse, a crno-bijeli raspoloženog i fenomenalnog golmana Stojkovića.

/od reportera Monda iz Berna/

Partizan je osmo učešće u grupnoj fazi Lige Evrope otvorio osvojenim bodom u Bernu protiv Jang Bojsa (1:1).

Mogli su crno-bijeli iz Švajcarske da ponesu i čitav plijen, imali su prilike za trijumf, ali i odličnog Vladimira Stojkovića među stativama, koji je, s druge strane, najzaslužniji što srpski šampion nije poražen od vrlo kvalitetne ekipe iz prijestonice Švajcarske.

Krajnji utisak je da je neriješen ishod i najrealniji, a da Partizan, ako se uzme u obzir da je bod osvojen na terenu na kojem sigurno neće biti lako da stignu do istog rezultata Skenderbegu i kijevskom Dinamu (već je ove sezone poražen od Jang Bojsa u kvalifikacijama za Ligu šampiona), ima više razloga za zadovoljstvo.

Štoper Nemanja R. Miletić odigrao je još jednu odličnu utakmicu za "parni valjak", a sjenku na blistavu partiju bacila je reakcija kod izjednačujućeg gola, kada nije uspio da ispuca loptu daleko od gola, već samo do strijelca Kristijana Fašnahta.



"Bila je zahtjevna, teška utakmica, prije svega zbog terena i vještačke podloge na koju nismo navikli. Krenuli smo dobro, dali gol i nažalost primili glup vrlo brzo", počeo je defanzivac crno-bijelih.


Partizan je poslije primljenog gola bio u podređenom položaju, a odbrana je imala i previše posla. Ipak, u drugom poluvremnu Beograđani su pokazali novu snagu preokrenuvši situaciju na terenu u svoju koristi.

"Nismo htjeli da se zalijećemo. U drugom smo imali inicijativu, imali smo prekide, kornere, molgli smo da zaprijetimo. Ali, da budemo realni, i Jang Bojs je imao odlične šanse, ali je Stojković bio fenomenalan i spasio nas je...", rekao je Miletić i dodao: "Mislim da je kada se sve sabere i oduzme neriješeno realno."

Puno problema pravili su snažni i brzi napadači Jang Bojsa

"Imaju veoma jake i brze igrače napred. Gađali su non-stop iza leđa, bilo je jalo teško boriti se s njima. Mislim da ćemo ih dobiti u Beogradu. Voleo bih ovom prilikom da se zahvalim navijačima. Snažan utisak su ostavili na mene, imao sam osećaj kao da igramo kod kuće", podvukao je Nemanja R. Miletić.

I Bojan Ostojić se zahvalio navijačima Partizana, koji su u četvrtak u velikom broju doputovali u Bern da ih podrže.

"Osjećali smo se kao da igramo u Beogradu. Mnogo su nam pomogli, pogotovo u prvom poluvremnu. Domačin je imao kontrolu, ali smo uspeli da sačuvamo 1:1. U drugom smo mi imali kontrolu, imali smo šanse i mogli smo do sva ti boda. Bilo je opasno i pred našim golom, ali Stojković nas je čuvao, branio je odlično. Možemo da budemo zadovoljni", ocenio je iskusni defanzivac.

Ostojić je u poslednjem minutu sudijske nadokande ima priliku da posle prekida obezbedi i sva tri boda svom timu.

"Imao sam šansu na kraju, žao mi je što nije lopa ušla u gol. Ne mogu da zamislim kako bi slavlje nastalo, jer je bilo ispred naših navijača."



U jednom duelu tokom drugog poluvremena Ostojić je dobio snažan udarac u glavu i na kratko je morao da napusti igralište kako bi mu se ukazala lekarska pomoć.

"Dobio sam udarac u slepoočnicu... Odvalio mi je glavu. Prošlo je."

Remi?

"Došli smo da ne primimo gol i da ne izgubimo utakmicu. Nije ni ovo loše, okrećemo se ka Dinamu, ali, nažalost, igramo pred praznim tribinama i neće nam biti lako", rekao je Bojan Ostojić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC