• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slaven Bilić je SJAJAN tip (VIDEO)

Autor mondo.rs

Trener Vest Hema Slaven Bilić nasmejao sve komentarom o brijanju nogu i bizarnoj povredi fudbalera Real Madrida.

Bizarna priča fudbalera Real Madrida Marka Asensija, koji je zbog urasle dlake kao posledice brijanja nogu, morao da propusti meč Lige šampiona protiv APOEL-a, bila je i tema konferencije za novinare trenera Vest Hema Slavena Bilića.

Uoči utakmice sa Vest Bromvič Albionom u Premijer ligi, engleska novinarka je u uvodu u pitanje imala duži komentar o brijanju nogu, na šta joj je trener "čekićara" Slaven Bilić najpre uzvratio: "Vi, svakako, imate više znanja o tomeod mene".

Pitanje je glasilo: "Da li ste vi tokom igračke karijere brijali noge?".

Bilić je sjajno odgovorio i nasmejao sve u sali: "Da li vam izgledam kao da jesam?".





Naravno, društvene mreže su bile nemilosrdne prema Asensiju. Odmah se podsetilo da je fudbaler Mančester sitija Bert Trautman daleke 1956. godine odigrao utakmicu do kraja iako je imao tešku povredu vrata, pasu podsetili na raznorazne fudbalere koji su igrali sa krvavim glavama...

Bivši fudbaler Mančester junajteda, sada trener Fil Nevil takođe je imao komentar na ovu temu. Kaže da se i njemu dogodila slična stvar.

"Kada živite u kontinentalnom delu Evrope, ponašajte se kao lokalci - dakle, i vi brijete noge. To se meni dogodilo dok sam bio pomoćni trener u Valensiji. Onda vam uraste dlaka, pa se to mesto inficira i ne možete čak ni čarape da nosite. Dogodilo mi se to dva, tri puta. Može da bude bolno, ali ja, iskreno, ne bih propustio utakmicu zbog toga", rekao je Nevil i dodao:

"U Španiji 99 odsto ljudi brije noge, grudi, pazuhe... Ja sam se ponašao kao tih 99%. Što kaže izreka - kada ste u Rimu, ponašajte se kao Rimljanin".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC