• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borjan tražio, pa "poništio" izmenu zbog saigrača

Autor mondo.rs

"Imao sam velike bolove, ali trebalo je da uđe još igrača i da probamo da dobijemo utakmicu", objasnio je golman Crvene zvezde zašto nije zamenjen kada je povredio prst.

 Milan Borjan povrijedio prst Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Razočarani, a zatim uplašeni bili su navijači Crvene zvezde u 72. minutu utakmice protiv BATE Borisova u prvom kolu Lige Evrope.

Prvo jer je Nikolaj Signjevič izjednačio na 1:1, a onda i kada su videli da Milan Borjan ne ustaje sa zemlje, već ka klupi gestikulira izmenu.

Sjajni golman crveno-belih previjao se od bolova, ali je posle ukazane lekarske pomoći, ipak, ostao na terenu do kraja utakmice.

Šta se dogodilo, objasnio je novinarima po završetku meča.

"Natekao mi je prst desne šake, zaglavio se između stative i trave, ali biće uredu", otklonio je Borjan svaku sumnju da je ozbiljno povređen.

Potom je objasnio zašto se predomislio i ostao u igri.

"Tražio sam izmenu jer sam mislio da sam polomio prst i da neću moći da nastavim. Bol je bio nestvaran u prvom trenutku. Bandažirali su ga posle, ali i dalje sam imao bolove, međutim, rešio sam da nastavim jer je trebalo da uđe još igrača i da probamo da dobijemo utakmicu".

Što se tiče ishoda utakmice, iskusni čuvar mreže je pomešanih osećanja. I jeste i nije zadovoljan.

"Možemo biti zadovoljni jer je iza nas dosta teška utakmica protiv organizovane i dobre ekipe. Imali smo šanse, nažalost nismo ih iskoristili. Imali su ih i oni... Generalno, odigrali smo dobro. Svi smo imali želju da pobedimo, što je vrlo bitno. Ovaj put se nije desilo, ali nadam se da će nam se to vratiti. Mislim da imamo kvalitet da prođemo grupnu fazu", ocenio je Borjan i dodao:

"Sve ovo je pozitivno za nas. BATE ima iskustvo igranja Lige šampiona i Lige Evrope, što nama fali. Oni su došli ovde bez straha, spremni da se nadigravaju. Mislim da ćemo i mi iz utakmice u utakmicu biti sve bolji".

Priznao je, ipak, da su crveno-beli loše ušli u utakmicu.

"Možda smo malo slabije ušli u utakmicu za razliku od nekih drugih. Malo više opušteno, jer nije bio toliki pritisak kao u nekim prethodnim utakmicama, ali kako je vreme odmicalo, bili smo sve bolji i dali gol. Jeste da smo ga i primili, ali idemo dalje, okrećemo se Voždovcu".

Duel sa "zmajevima" zakazan je za nedelju u 17 časova na krovu tržnog centra.

"Mi u domaćem prvenstvu dominiramo, treba samo da nastavimo tako. Najbitnije je da nismo izgubili od BATE-a. Samo jedan poraz ove sezone pokazuje koliko smo psihički jaki", zaključio je golman Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC