• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikad nije video Matića da ovako igra!

Autor mondo.rs

Nikada nisam video Matića da igra ovako dobro. Ni Felainija, takođe", objasnio je Murinjo, ne želeći da se krije iza floskule da "tim koji pobeđuje ne treba menjati".

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo izdvojio je dvojicu fudbalera za koje veruje da ove sezone igraju najbolji fudbal u životu.

Jedan je bio (očigledno) višak u Čelsiju, a drugi je trebalo da bude višak u Mančester junajtedu, čak se i najavljivao njegov odlazak, ali je onda Portugalac rekao: Ne!

Radi se o Nemanji Matiću i Maruanu Felainiju.

"Đavoli" su pobedili u pet od šest utakmica ove sezone, tokom kojih je Matić dva puta bio proglašen za igrača utakmice.

Podsećamo, mediji u Engleskoj videli su Junajtedovo interesovanje za Matića kao "utehu" u neostvarenim transferima Erika Dajera i Fabinja, pa i još nekolicine igrača na toj poziciji, ali ako je i bilo tako, a Murinjo tvrdi da nije, brzo su dobili povoda da promene stav.

Matić protiv Evertona:

Najviše osvojenih lopti (12)

Najviše dodira sa loptom (99)

Najviše pasova (83)

Najprecizniji u pasu (90,4%)

Najviše pretrčao (11,71 km)

Upitan zbog čega Majkl Karik i Ander Erera ne igraju više ove sezone, Murinjo je odgovorio bez razmišljanja…

"Erera je prošle sezone bio naš Igrač godine, a ne počinje mečeve ove. To je život u velikom klubu. S druge strane, dali smo Kariku produžetak ugovora jer smatramo da je dobar i važan igrač. Ipak, oni se nalaze u timu u kojem, čini mi se trenutno, Matić i Felaini igraju u najboljoj formi od kada sam ih prvi put video na terenu. Nikada nisam video Matića da igra ovako dobro. Ni Felainija, takođe", objasnio je Murinjo, ne želeći da se krije iza floskule da "tim koji pobeđuje ne treba menjati".

"Karik deli poziciju sa njima dvojicom, koji igraju apsolutno fenomenalno. I za Karika i za Ereru je važno da budu strpljivi i sačekaju šansu koja će doći", dodao je trofejni menadžer.

Junajted u narednom periodu igra sa Bartonom u Liga kupu, gostuje Sautemptonu u Premijer ligi, a CSKA u Ligi šampiona, posle čega će dočekati Kristal Palas kod kuće. Murinjo će potom, 14. oktobra, povesti ekipu na "Enfild" na veliki derbi sa Liverpulom, a onda ga očekuje - pre naredne FIFA pauze - duel sa Benfikom na "Old Trafordu".

"Oni su i dalje važni igrači za nas, naravno, To je tim, to je ekipa. Ne možeš ići kroz sezonu sa 11 igrača", nadovezao se Murinjo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC