• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srnić: Želim gol u Kelnu

Autor mondo.rs

Prvotimac Crvene zvezde veruje da će biti produktivan na predstojećem gostovanju i da će se utakmica igrati u lepom ambijentu. "Nemaju evropsko iskustvo, ali Nemci su ipak Nemci".

 Srnić: Želim gol u Kelnu Izvor: MN PRESS

Slavoljub Srnić izjavio je pred utakmicu drugog kola Lige Evrope između Kelna i Crvene zvezde da je uveren u svoju dobru partiju na stadionu “Rajn Energi”, čime će pomoći ekipi da izbori povoljan rezultat na prvom gostovanju u grupi H.

"Počeo sam sezonu na odličan način. Golove koje sam postizao smatram nagradom za vredan rad koji ulažem svakodnevno. Posle pogotka u Krasnodaru počeo sam da beležim asistencije, koje mi podjednako znače i takođe su bitne za ekipu. Žao mi je što protiv BATE Borisova nisam uspeo i da zatresem mrežu, ali spremam se za povratak na pravi put protiv Kelna", prenosi Srnićevu izjavu zvanični klupski sajt.

ODLIČNI NAVIJAČI NA OBE STRANE

U Nemačkoj strahuju od mogućih incidenata u režiji Delija, ali Srnić veruje da će sve proteći kako treba. "Navijači su uz nas gde god da igramo. Podrška nije izostala ni na jednom gostovanju, pa tako i u Kelnu očekujem nekoliko hiljada naših navijača, koji će nam biti dodatni vetar u leđa. Mislim da će biti jako lep fudbalski ambijent, jer su i navijači Kelna poznati po stvaranju odlične atmosfere".

Krilni fudbaler naglašava da crveno-beli hladne glave čekaju okršaj sa bundesligašem, koji je remijem bez golova u Hanoveru prekinuo seriju od pet poraza.

Keln je i dalje poslednji na tabeli, sa samo jednim osvojenim bodom i gol-razlikom 1:13.

"Cela ekipa sprema se kao i za svaku utakmicu do sada. Svaki meč nam je važan i uvek idemo na pobedu. Normalno je da meč u grupi Lige Evrope izaziva veću pažnju u medijima i kod navijača, oseća se drugačija atmosfera, ali mi ne menjamo svoj pristup, jer nam je on doneo željene rezultate".

Srnić ne misli da će dugo odsustvo sa evropske scene, čak 25 godina, predstavljati problem ekipi Kelna.

"Oni su ipak Nemci, igraju izuzetno jaku ligu i imaju odličan tim. Vrlo su disciplinovani, igraju čvrsto i ne odstupaju od svoje taktike. Naša snaga je što od početka sezone igramo timski. Svi smo u službi ekipe, odlično se razumemo na terenu i onda je jasno zašto smo tu gde jesmo", završio je 25-godišnji Šapčanin.

Utakmica Keln - Zvezda igra se u četvrtak od 19.00, kao i duel BATE Borisova i vodećeg Arsenala.

U prvom kolu su Zvezda i BATE igrali 1:1, dok je Arsenal pobedio Keln 3:1.

Nemce brinu Delije, alkohol i pirotehnika

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC