• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anri: Samo je "Kun" svjetska klasa

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Serhiio Aguero u dosadašnjih šest kola u Premijer ligi postigao je šest golova i nedostaje mu još samo jedan da se izjednači s Erikom Brukom, najboljim strijelcem Sitija svih vremena koji je 177 puta tresao protivničke mreže.

Prema mišljenju Tijerija Anrija, nekada sjajnog francuskog fudbalera, Serhio Aguero iz Mančester sitija jedini je napadač svjetske klase koji trenutno igra u Premijer ligi Engleske.

Aguero je u dosadašnjih šest kola u Premijer ligi postigao šest golova i nedostaje mu još samo jedan da se izjednači s Erikom Brukom, najboljim strijelcem Sitija svih vremena koji je 177 puta tresao protivničke mreže.

POVEZANE VIJESTI

Pored njega, sjajan ulazak u sezonu imaju i napadači Romelu Lukaku (Mančester junajted) i Alvaro Morata (Čelsi), koji su zajedno s Aguerom na vrhu liste strijelaca, te Heri Kejn (Totenhem) i Džejmi Vardi (Lester). No, Anri smatra da je Aguero zaslužio najviše pohvala.

"Jedini koji je svjetska klasa je Aguero zbog dugovječnosti i onoga što je uradio u ovoj ligi iz godine u godinu. Osvojio je ovu ligu i najduže daje golove. Potrebno mu je dati malo kredita. Mislim da ponekad zaobiđemo Aguera, kao da se nije ni desio", kazao je Anri za britanske medije i dodao kako vjeruje da će Lukaku, Kejn i Morata dostići Aguerov nivo:

"Lukaku je tek stigao u Mančester junajted, tako da nije imao priliku previše igrati u Ligi šampiona. Kejn je prošle sezone bio kratko u Ligi šampiona, Ligi Evrope i na Evropsko prvenstvu. Morata je često bio na klupi Reala. Prethodno je imao dobru sezonu sa Juventusom, ali je tamo igrao sa Fernandom Ljorenteom i Karlosom Tevezom."

Popularni "Kun" je s Mančester sitijem dva puta bio šampion Engleske, a u šest sezona koliko nosi dres "građana" u četiri je postigao najmanje 20 ligaških golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC