• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ismijava Milan: Dali 200 miliona, nisu vidjeli gol

Autor mondo.rs

Otvorena kritika na račun najvećeg trošadžije u Italiji ovog ljeta.

Rukovodstvo Milana, sedmostrukog šampiona Evrope, uložilo je ovog ljeta ogroman novac u renoviranje ekipe Vinćenca Montele i u povratak "roso-nera" na staze slave.

Skupocjeni tim neizbježno će cijele sezone biti posmatran kroz potrošeni novac, a on je zaista ogroman. Ovo su neki od transfera Milana u nedavnom prelaznom roku:

Defanzivac Leonardo Bonući stigao je iz Juventusa za 37,8 miliona evra, vezista Andre Silva došao je iz Portoa za 34,2 miliona, Andrea Konti kupljen je od Atalante za 22,5 miliona, nova "desetka", Hakan Čalhanoglu došao je iz Bajera za 19,8 miliona...

I tu nije kraj, jer je levi bek Rikardo Rodrigez stigao na San Siro iz Volfsburga za 16,2 miliona, štoper Viljareala Mateo Musakijo za isti novac (16,2), zadnji vezni Lacija Lukas Bilja za 15,3 miliona... Nabrajanje bi trajalo sve do dolaska hrvatskog napadača Nikole Kalinića na pozajmicu iz Fiorentine za 4,5 miliona.

Kako su se toliki transferi odrazili na rezultat? Za sada - ne u skladu sa očekivanjima, jer je Milan poslije šest kola šesti na tabeli Serije A, sa po šest poena manje od liderskog tandema Juventus - Napoli.

U posljednjem kolu, prošlog vikenda, Montelin tim izgubio je u gostima od Sampdorije, a prvi čovjek Đenovljana Masimo Ferero u svom stilu je prokomentarisao tu utakmicu:

"Milan je potrošio 200 miliona evra na pojačanja, ali nisu nam šutnuli na gol. Predvidio sam da ćemo pobijediti 2:1, ali nisu nam uputili nijednu loptu ka golu. Da jesu, pogodio bih rezultat...", izjavio je harizmatični čelnik Sampdorije.

"Znate, Milan je sjajan tim, ali se zasniva na individualcima", dodao je italijanski bogataš, inače filmski producent.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC